НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 18.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 3 » ТИМОШЕНКО, ТЯГНИБОК, ШУФРИЧ ТА ІНШІ ПРО ІНЦИДЕНТ ЗІ СНІЖКАМИ
15:48
ТИМОШЕНКО, ТЯГНИБОК, ШУФРИЧ ТА ІНШІ ПРО ІНЦИДЕНТ ЗІ СНІЖКАМИ
Снігом в обличчя...
За повідомленням «Форбс Україна», наші політики прокоментували вчорашній інцидент біля Верховної Ради, під час якого мітингувальники закидали сніжками жінок - народних депутатів від Партії регіонів.
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вибачилася перед народними депутатами від фракції Партії регіонів Іриною Горіною, Юлією Льовочкіною, а також перед радником Президента України Мариною Ставнійчук.
«Другого квітня, під час акції громадянського протесту, були нанесені травми жінкам-депутатам від Партії регіонів. Я, як політик опозиційного табору, від імені всіх, хто вважає себе опозицією, хочу принести вибачення Ірині Горіній, Юлії Льовочкіній, Марині Ставнійчук, яким, під час акції громадянського протесту, завдали травми сніжками, що полетіли з рук невідомих людей», - говоритися у заяві Тимошенко, оприлюдненій на її персональному сайті в середу.
При цьому Тимошенко закликала опозицію зробити все можливе для того, щоб знайти людей, які це зробили.
Голова фракції «Свобода» Олег Тягнибок, як повідомляють «Українські новини», вважає, що інцидент із закиданням сніжками депутатів від Партії регіонів на мітингу біля парламенту 2 квітня є очікуваною реакцією людей на політику чинної влади.
«Я попереджав представників влади, що знущатися над українським народом не можна... Я їх попереджав, а тепер нехай отримують. Вони переступили межу, вони думали, що вони безкарні, і ніхто їх не чіпатиме. Вони провокували людей, дозволяли по відношенню до них нахабство, приниження, свавілля, і, я сподіваюся, це останнє попередження суспільства, і воно їх чогось навчить», - сказав він.
Народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич зажадав від лідерів опозиції знайти тих, хто закидав сніжками жінок-депутатів.
«Я сподіваюся, що для наших трьох «царевичів» зараз є питанням честі з'ясувати, хто з тих, кого вони запросили або прикупили на мітинг, дозволили собі такі дії стосовно жінок», - обурився депутат.
Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявляє, що опозиція не має відношення до інциденту під Верховною Радою 2 квітня, коли мітингувальники закидали нардепів від більшості, в тому числі жінок, сніжками, передає ICTV.
«Ми не маємо відношення до цього інциденту», - заявив Яценюк на брифінгу в Раді. При цьому, як зазначив політик, йому дуже шкода, що це сталося. Він також підкреслив, що винних у цьому інциденті необхідно покарати.
Партія регіонів вважає, що закидання сніжками депутатів Верховної Ради від фракції ПР, яке скоїли невідомі, які мітингували 2 квітня біля будівлі парламенту, є терором. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.
«Від фашиствующих гасел опозиція перейшла до звірств і терору... ці політичні екстремісти не знайшли нічого кращого, як вилити свою лють на беззахисних жінок. Молодики, підбурювані своїми вождями, завдали тілесних ушкоджень жінкам-депутатам від ПР, кидали в них каміння, грудки землі і льоду», - сказано в ньому.
Як повідомлялося, міліція вже почала допит мітингувальників щодо цього інциденту.

Переглядів: 401 | Додав: Informer | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz