НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 3 » У Чернівцях податковим боржникам можуть заборонити тури за кордон
08:15
У Чернівцях податковим боржникам можуть заборонити тури за кордон

Протягом І кварталу цього року податківці м. Чернівців направили до виконавчої служби звернення про заборону виїжджати за кордон 76 керівникам, підприємства яких заборгували державі у сплаті податків. Таке обмеження на закордонні поїздки для податкових боржників, фізичних осіб, або керівників боржників - юридичних осіб передбачене вимогами підпункту 18 пункту 3 ст.11 Закону України №606-ХІУ «Про виконавче провадження».
На практиці ця вимога реалізується спільними зусиллями працівників податкових органів, виконавчої служби та суду.
З початку року податківцями до Зведеного бюджету погашено податкового боргу на 8,4 млн.грн. Із них майже 7,5 млн.грн. надійшло до бюджету коштами.
Нарікати на несправедливість податківців не приходиться, оскільки у своїй практичній роботі з боржниками вони керуються виключно нормами чинного законодавства та рішеннями суду.
Проте частіше борги не сплачують не ті, хто не може, а ті, хто не хоче їх платити. Пересічні українці звикли відпочивати за кордоном, більш заможні - мають там нерухомість, власний бізнес, ділові стосунки тощо, проте, на відміну від європейців, живуть за принципом «борги віддають боягузи», і тому введення обмежень на закордонні виїзди стане дієвим чинником, що позитивно вплине на розрахунки з бюджетом.
Відділ взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю
ДПІ у м. Чернівцях

Переглядів: 325 | Додав: chorna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz