НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 13 » У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ГОТУЄТЬСЯ ДО ПРИВАТИЗАЦІЇ 15 ОБ’ЄКТІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАСНОСТІ
19:44
У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ГОТУЄТЬСЯ ДО ПРИВАТИЗАЦІЇ 15 ОБ’ЄКТІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАСНОСТІ
Аукціон
Як повідомила на апаратній нараді начальник регіонального відділення Фонду державного майна по Чернівецькій області Ірина Комаровська, на Буковині в процесі підготовки до приватизації перебуває 15 об’єктів державної власності.
«До переліку об’єктів, приватизацію яких планується здійснити цьогоріч, ввійшло 5 об’єктів. Так, на аукціон 30 квітня з продажу цілісного майнового комплексу Новодністровської швейно-трикотажної фабрики надійшла заява від одного покупця, який погодився придбати об’єкт із забезпеченням умов його приватизації за запропонованою ним ціною, але не нижче початкової, і 8 травня укладено відповідний договір купівлі-продажу, - поінформувала вона. – На запланований аукціон 17 травня з продажу цілісного майнового комплексу – Чернівецького державного спеціалізованого будівельно-монтажного управління по газифікації подана заява від одного покупця. З урахуванням результатів цих двох продажів регіональне відділення передбачає виконати доведений план з надходження коштів від приватизації державного майна на 2013 рік на 97 відсотків».
Окрім того, як зауважила Ірина Комаровська, на черговий аукціон 17 травня виставлено недобудовані лазню та клуб разом із земельними ділянками у с. Гордівці Хотинського району. Також на фондових біржах виставлені та реалізуються державні пакети акцій ВАТ „Чернівецький радіотехнічний завод” – на Український фондовій біржі та ВАТ „Туристичний комплекс „Черемош” – на Івано-Франківській філії Української фондової біржі.
Начальник регіонального відділення Фонду державного майна краю також повідомила, що на контролі відомства перебуває 15 договорів купівлі–продажу приватизованих об’єктів, з них 3 об’єкти малої приватизації та 12 об’єктів незавершеного будівництва. «Відповідно до чинного законодавства регіональне відділення виконує функції орендодавця нерухомого майна, яке перебуває у державній власності. З початку року отримано майже 1 млн. грн. перерахувань до державного бюджету від оренди державного майна», - наголосила Ірина Комаровська. Вона додала, що працівники регіонального відділення постійно перевіряють стан ефективного використання та збереження державного майна, яке не увійшло до статутних капіталів господарських товариств, але перебуває на їхніх балансах, і порушень вимог збереження державних об’єктів не виявлено.
Так, за словами Ірини Комаровської, на обліку регіонального відділення перебуває 9 акціонерних товариств, у статутних капіталах яких є державна частка акцій, яка не перевищує 50%. Регіональне відділення через здійснення повноважень з управління державними корпоративними правами відстоює інтереси держави та вживає всіх можливих заходів, у межах корпоративних прав держави, щодо поліпшення діяльності цих товариств.
Переглядів: 320 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz