НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 25.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 8 » 402 РЯТУВАЛЬНИКА ТА 161 ОДИНИЦЬ НАСОСНОГО ОБЛАДНАННЯ ЗАЛУЧАЛИСЬ ПРОТЯГОМ ДОБИ ДЛЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ НАСЕЛЕННЮ
12:57
402 РЯТУВАЛЬНИКА ТА 161 ОДИНИЦЬ НАСОСНОГО ОБЛАДНАННЯ ЗАЛУЧАЛИСЬ ПРОТЯГОМ ДОБИ ДЛЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ НАСЕЛЕННЮ
Велика вода…
Протягом 8 квітня для надання допомоги населенню для відкачування води на прибудинкових територіях від Державної служби України з надзвичайних ситуацій залучалось 402 рятувальника та 161 од. насосного обладнання. За добу відкачано 61 тис. 456 куб. м води (усього з 2 квітня відкачано 421 тис. 464 куб. м води).
На території Рівненської області у Костопільському (під'їзди до с. Дюксін, р. Горинь), Дубровицькому (під'їзди до с. Будимля, р. Льва) та Сарненському (під'їзди до с. Тинне, р. Случ) районах на дорогах місцевого значення є місця переливу води. Зазначені ділянки доріг запроектовані під перелив води. Рух легкових транспортних засобів обмежений, організовано об’їзд.
Внаслідок підняття рівня води у р. Снов, 6 квітня сталося часткове розмивання земляного насипу (близько 50 м) ґрунтової дороги до с. Малий Дирчин, Городнянського району Чернігівської області (26 домогосподарств, 29 мешканців), що призвело до порушення транспортного сполучення з цим населеним пунктом. На цей час сполучення здійснюється за допомогою човнів, населений пункт забезпечений продуктами харчування, медикаментами та паливом.
У Варвинському районі Чернігівської області 3 квітня стався розмив земляного полотна дороги місцевого значення, внаслідок чого транспортне сполучення до м. Варва та 6-ти навколишніх населених пунктів здійснюється в об'їзд через Срібнянський район, ремонтні роботи з укріплення дамби тривають.
На мостовому переході через р. Дністер на трасі «Житомир-Чернівці» (303 км), що на території Чернівецької області, 7 квітня стався провал залізобетонної плити (розміром близько 2,0 кв. м ), рух транспорту по мосту обмежено та здійснюється у реверсному режимі.
Внаслідок опадів та сніготанення, відмічається підйом ґрунтових вод та часткове підтоплення територій, господарських та житлових будинків у 89 населених пунктах 9 областей та м. Києві. Зокрема у Вінницькій області – 1 н.п., Волинській – 2 н.п., Хмельницький – 2 н.п., Житомирський – 6 н.п., Івано-Франківській – 4 н.п., Київській - 63 н.п., Львівській – 3 н.п. (у т.ч. 6 жит. буд. у с. Межиріччя, Сокальського р-ну), Рівненській – 2 н.п., Чернігівській - 5 н.п. (у т.ч. 1 жит.буд. у смт. Козелець та 1 жит. буд. у с. Новоселівка, Чернігівського р-ну) та м. Києві (у т.ч. 3 жит. буд.).
За інформацією Гідрометцентру, 8 квітня очікується продовження підйомів рівнів води (0,3 – 0,5 м) на річках басейну Прип'ять (Волинська область) та подальше затоплення заплав і сільгоспугідь у Ратнівському, Старовижівському, Любешівському, Маневицькому районах. Можливе досягнення відміток підтоплення присадибних ділянок в окремих населених пунктах Підволочиського району (Тернопільська область), Волочиського району (Хмельницька область); Сокальського району (Львівська область); Зарічненському, Сарненському, Рокитнянському районах (Рівненська область), Тисменицькому районі (Івано-Франківська область).
Переглядів: 371 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz