НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 28 » «ДИНАМО» - «ДНІПРО» - 2:0. ПІСЛЯМАТЧЕВА ПРЕС-«ДИНАМО» - «ДНІПРО» - 2:0. ПІСЛЯМАТЧЕВА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ ОЛЕГА БЛОХІНА
15:03
«ДИНАМО» - «ДНІПРО» - 2:0. ПІСЛЯМАТЧЕВА ПРЕС-«ДИНАМО» - «ДНІПРО» - 2:0. ПІСЛЯМАТЧЕВА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ ОЛЕГА БЛОХІНА
Важлива перемога
- Хороша гра, команди билися. Гадаю, що матч відповідав своєму рівню. У першому таймі ми виглядали краще за суперника, а після перерви віддали йому перевагу. Чому так сталося - потрібно розбиратися. Але загалом, вважаю, перемогли заслужено.
- Що призвело до вашого вилучення?
- Я це не обговорюю. Вилучив, і вилучив. Таке буває, коли хороша гра на нервах. Принаймні, матом судді я нічого не казав. (Посміхається).
- Чи правильно буде сказати, що найголовніша неприємність для «Динамо» за підсумками цього матчу - це жовта картка, яку отримав Сильва?
- Що поробиш... Отримав, значить отримав. Будемо тепер думати, як без Сильви грати з «Металістом».
- Прокоментуйте гру Аруни.
- Я не коментую гру окремих футболістів. Забив - молодець, але не було би пасу - він би не забив. Грає вся команда.
- Вас влаштовує те, як «Динамо» діє в зоні опорних півзахисників? Чи достатньо тут різкості, швидкості під час переходу від оборони до атаки й навпаки?
- Давайте не будемо вдаватися в тактику. Вашу думку ви пишіть, озвучуйте, а я, як тренер, маю розбиратися й думати, що в нас там відбувається. Ми говоримо про тактику. Розберемося, чого нам не вистачає. Тим паче, що незабаром завершення сезону. Будемо думати.
Переглядів: 374 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz