НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 5 » ГЕНДИРЕКТОР «КАЛИНІВСЬКОГО РИНОК» РОЗПОВІВ ПРО ОСНОВНІ ДОСЯГНЕННЯ У 2012 РОЦІ ТА НОВАЦІЇ, ЯКІ ЗАПЛАНОВАНІ НА 2013 РІК
10:38
ГЕНДИРЕКТОР «КАЛИНІВСЬКОГО РИНОК» РОЗПОВІВ ПРО ОСНОВНІ ДОСЯГНЕННЯ У 2012 РОЦІ ТА НОВАЦІЇ, ЯКІ ЗАПЛАНОВАНІ НА 2013 РІК
Локомотив буковинської економіки…
Перш за все керівник ринку наголосив на тому, що вважає пріоритетним створення комфортних умов для роботи підприємців. «Коли для людини створено належні умови праці, вона має можливість заробити більше грошей, і це – запорука успіху будь-якого підприємства», – заявив Руслан Сербінчук.
Валовий дохід «Калинівського ринку» у 2012 році становив 74 мільйони 955 тисяч гривень. Це майже на 9 мільйонів більше, ніж у 2011 році, на 24 мільйони більше ніж у 2010-му і на 40 мільйонів більше ніж у 2008-му році. Це без урахування ринкового збору, який існував до 2011 року.
Генеральний директор ринку зазначив, що суттєві зміни в доходах від щоденного оквиткування яскраво окреслють ті корупційні схеми, що раніше діяли на ринку. Адже це стаття доходів, яка забезпечується контролерами, паркувальниками. Це дохід від торгівлі зі столиків та прилавків за межами контейнерів, від розміщення автотранспорту на території, вільній від торгівлі, паркування транспорту на вулиці Калинівській, від оквиткування продавців у м’ясо-молочному павільйоні, тощо. Упродовж 2008-2010 років він щорічно становив трохи більше 2 мільйонів. Лише у 2011 році зріс до 9,4 мільйонів гривень, а в минулому році до 12,3 мільйона.
«Після того, як ми встановили автоматичний термінал по заїзду автотранспорту на майданчик з продажу легкових автомобілів і порівняли доходи, зрозуміли, що ще залишились працівники, які не хочуть працювати чесно, – зазначає Руслан Сербінчук. – Тож ми будемо миттєво звільняти таких. У тому числі будемо й надалі встановлювати автоматичні термінали, максимально виключаючи при цьому людський фактор при отримуванні готівки».
У 2013 році на програми з розвитку та підвищення ефективності роботи КП МТК «Калинівський ринок» витратить понад 8 мільйонів гривень, що на 3 мільйони більше, ніж за попередній рік. Найбільшими проектами нинішнього року на ринку стануть реорганізація 5-го торгового сектору та ремонт вулиці Рокитнянської.
Невдовзі розпочнуться роботи з тимчасового демонтажу контейнерів та асфальтування майданчику 5 сектору Калинівського ринку (торгівля продуктами харчування). Буде покращено відведення води з території сектору, зроблено перепланування торговельного майданчика, будуть приведенні умови торгівлі до сучасних норм СЕС та ДСНС.
Майже мільйон гривень буде витрачено на ремонт дорожнього покриття на вулиці Рокитнянській, яка з’єднує Калинівський ринок та вулицю Хотинську у районі гіпермаркету «Епіцентр». Це суттєво розвантажить транспортні комунікації навколо ринку та полегшить доступ до безкоштовної парковки.
Цьогоріч продовжиться будівництво безкоштовних громадських вбиралень. До трьох існуючих додадуться ще дві у 3-му та 8-му секторах.
У 2013 році буде вирішено проблему з електропостачанням ринку у зимовий період. Вдалося вирішити питання з перенесенням високовольтної лінії, яка проходила через Калинівський ринок. Найближчим часом лінія буде знеструмлена, опори демонтують.
Буде переглянуто відповідні договори з підприємцями, створено систему планування реального споживання електроенергії – це дозволить уникнути аварійних відключень світла вже з наступної зими. Розпочнеться розбудова на Калинівському ринку мережі Wi-Fi інтернету. Також буде створено загальний електронний каталог товарів підприємців ринку, завдяки якому інформація про можливості на ринку (товари, розташування контейнерів, телефони підприємців) стануть доступними в режимі он-лайн споживачам Чернівців та усіх інших регіонів. У майбутньому це допоможе покупцям ефективніше витрачати свій час на ринку для придбання необхідного товару, а підприємцям – ефективніше планувати закупки відповідно до потреб покупців.
[/size]
Переглядів: 365 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz