НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 22 » КАНДИДАТУРУ ПОРОШЕНКА В МЕРИ ПІДТРИМУЮТЬ ДВІ ОПОЗИЦІЙНІ СИЛИ - ЗМІ
10:11
КАНДИДАТУРУ ПОРОШЕНКА В МЕРИ ПІДТРИМУЮТЬ ДВІ ОПОЗИЦІЙНІ СИЛИ - ЗМІ
Вирішують…
Кандидатуру Петра Порошенка на пост мера Києва на сьогодні підтримують дві з трьох опозиційних політичних сил - "Батьківщина" і "Свобода". Позиція "УДАРу", як і раніше, є невизначеною. Про це з посиланням на власні джерела пише "Коммерсантъ-Украина".
"Петро Порошенко провів особисті зустрічі з лідерами усіх опозиційних партій, у тому числі і з Віталієм Кличком. Під час таких зустрічей Петро Порошенко знаходив підтримку. Там же було сказано, що якщо Віталій Кличко в останню мить все ж прийме рішення балотуватися в мери, Петро Порошенко не братиме участі у виборах. Він не працюватиме на розкол опозиції", - сказало джерело, близьке до Порошенка.
Джерела в "Батьківщині" стверджують, що мають намір висувати кандидатуру Петра Порошенка, оскільки інших рейтингових кандидатів у партії немає. "Микола Катеринчук не буде кандидатом. По-перше, у нього конфлікт із Олександром Турчиновим, по-друге, не підходить його ідея про балотування декількох кандидатів від опозиції з подальшим зняттям усіх на користь найбільш рейтингового - це гра на руку влади. Кандидат має бути один і пройти цей шлях від початку і до кінця", - зазначило джерело.
Народні депутати Олександр Бригинець і Сергій Пашинський (обидва - "Батьківщина") повідомили, що прізвище узгодженого кандидата поки знають тільки лідери опозиційних парламентських партій.
"На засіданні фракції ("Батьківщина" - ред.) Арсеній Яценюк заявив, що до кінця цього тижня єдиного кандидата має бути узгоджено, - сказав Бригинець. - Думаю, рішення вже є, і найближчим часом його буде оприлюднено". У свою чергу, народний депутат Володимир Бондаренко зазначив, що "збори лідерів фракцій відбудуться цього тижня, і на них буде оголошено результати переговорів".
Представники "Свободи" не підтвердили заяву Порошенка про закінчення переговорів про єдиного кандидата на пост мера столиці. "Звідки така інформація у Петра Порошенка, краще всього запитати у нього самого", - сказав народний депутат Олексій Кайда. За його словами, у "Свободі" готові розглянути кандидатуру Порошенка, якщо в "Батьківщині" підтвердять, що він єдиний кандидат від цієї політичної сили.
У партії "УДАР" заява Порошенка щодо визначення єдиної кандидатури на пост мера не підтвердили, пославшись на те, що його "неправильно витлумачили". "Петро Порошенко сказав, що опозиція узгодила, що на пост мера висуватиметься єдиний кандидат, і це дійсно правда, - заявив народний депутат Валерій Карпунцов ("УДАР"). - Має існувати деяка "дорожня карта", мають бути узгоджені сфери, в яких діятимуть представники тієї або іншої опозиційної фракції".
Переглядів: 396 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz