НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Субота, 20.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 7 » КОЛИ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ – ЛЮДИНА
15:58
КОЛИ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ – ЛЮДИНА
Артем Семенюк вручив два реанімобілі Кельменецькій і Сокирянській районним лікарням, а також передав свою зарплату Сокирянському районному центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
Минулого тижня депутат Верховної Ради України від 204 округу Артем СЕМЕНЮК вручив Кельменецькій та Со­кирянській районним лі­кар­ням два реанімобілі. Ключі від реанімобілів марки «Мер­седес-Бенц», за дорученням благодійників, народний депутат передав головним лікарям Миколі ЛИЧУКУ та Миколі МІСЮРКУ.  Сучасні карети «швидкої» були вкрай необхідними, тож тепер медики мають більш сприятливі умови для оперативного порятунку жителів. Адже завдяки сучасній медичній апаратурі, якою оснащений автомобіль, можна навіть у короткий термін надавати медичну допомогу на належному рівні.


На врученні були присутні голова Чернівецької ОДА Ми­хайло ПАПІЄВ та голови районних адміністрацій.
– Реанімобіль містить все необхідне медичне обладнання та оснащення, що відповідають вимогам забезпечення повного об’єму надання інтенсивної терапії та реанімації постраждалим і дозволяють здійснювати тривалий ме­дичний супровід з транспортування потерпілих із розладами життєво важливих функцій, – зазначив народний депутат Артем СЕМЕНЮК.
Під час перебування на Кельменеччині Артем СЕМЕНЮК відвідав і новостворений центр первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторію загальної практики сімейної медицини і терапевтичне відділення, яке торік капітально відремонтували. Депутат поцікавився лікувальним процесом хворих, умовами перебування та якістю надання їм медичних послуг. Також присутні оз­на­йомилися з ходом ремонтних робіт, які тривають в операційному блоці хірургічного відділення ЦРЛ. Народний депутат відзначив якісне виконання цих робіт та виділив ряд питань, які необхідно нагально вирішити. Відтак Артем Олексійович зустрівся з керівниками сільськогосподарських підприємств району, в ході чого поцікавився підготовкою до проведення весняно-польових робіт. А в селі Мошанець Кель­ме­нець­кого району Артем СЕМЕНЮК і Михайло ПАПІЄВ поцікавилися ходом проведення будівельних робіт місцевої школи. Артем Олексійович наголосив, що кошти на завершення будівництва заплановані і будуть виділені. Тож у вересні 2013 року школярі сядуть за шкільні парти вже у новому приміщенні.
Крім цього, народний депутат України Артем СЕМЕНЮК у селі Лівинці завітав у дошкільний навчальний заклад, на відкритті якого побував минулої осені. Він оглянув матеріальну базу, цікавився станом виховного процесу та утриманням дітей. А відтак зустрівся зі своїми виборцями.
– Безпосереднє спілкування з людьми допоможе мені в депутатській діяльності. Адже, знаючи проблеми з перших вуст, легше напрацьовувати законодавчу базу, бачити перспективу територій, – каже народний депутат. Жителі сіл Лівинці, Ленківці, Коновка, Вовчинець, Ново­селиця та Росошани особисто звернулися до Артема СЕМЕНЮКА з питаннями, які їх турбують. Найбільше обговорювали пок­ращення медичного обслуговування, освітлення сіл в нічний час та якість сільських доріг.
Голова Чернівецької ОДА Михайло ПАПІЄВ зауважив, що проблема забезпечення закладів охорони здоров’я області транспортом залишається актуальною, тому її вирішення він тримає на особистому контролі.  
– Перебуваючи 27 лютого в Києві на розширеному засіданні Кабінету Міністрів Ук­раїни за участі Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА, я поінформував Главу держави, що потреба області у каретах швидкої медичної допомоги складає 86 одиниць. Мені надзвичайно приємно констатувати той факт, що небайдужі буковинці не чекають вирішення цієї проблеми урядом, а особисто долучаються до її вирішення, – сказав Михайло Миколайович.
Перебуваючи на Соки­рян­щині, народний де­пу­тат Ук­раїни Артем СЕМЕНЮК також поспілкувався з виборцями та оглянув матеріально-технічну базу районної лікарні.
Крім цього, Артем СЕМЕНЮК віддав свою депутатську зарплату Сокирянському ра-йонному центру соціальної ре­а­білітації дітей-інвалідів.
Таке рішення Артем Олек­сійович пояснив тим, що Верховна Рада не працює через заблоковані трибуни.
– Допоки будуть заблоковані трибуни, доти я віддаватиму свою заробітну плату за те, що я не працював, – сказав народний депутат.
Подаємо мовою документа його рішення віддати свою заробітну плату дітям.
Підготувала Альона ЧОРНА
Переглядів: 379 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz