НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 22 » МИХАЙЛО ПАПІЄВ: БУДУЮЧИ НАЙБІЛЬШУ В ЄВРОПІ ГАЕС, МИ ЗОБОВ'ЯЗАНІ СТВОРИТИ СОЦІАЛЬНУ ІНФРАСТРУКТУРУ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗРАЗКА
09:49
МИХАЙЛО ПАПІЄВ: БУДУЮЧИ НАЙБІЛЬШУ В ЄВРОПІ ГАЕС, МИ ЗОБОВ'ЯЗАНІ СТВОРИТИ СОЦІАЛЬНУ ІНФРАСТРУКТУРУ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗРАЗКА
Соціальні питання…
Під час візиту Міністра енергетики та вугільної промисловості України Едуарда Ставицького на Дністровську ГАЕС багато уваги було приділено соціальній складовій розвитку міста енергетиків Новодністровську та Сокирянському району. Так, на засіданні оперативного штабу керівник виконавчої влади Буковини Михайло Папієв передав Міністру перелік соціально-значимих об'єктів цього регіону, які потребують фінансової підтримки, у тому числі з боку міністерства.
"На 2013 рік передбачо 40 мільйонів гривень, і ми хочемо розділити їх порівну - 20 мільйонів на місто Новодністровськ та 20 - на Сокирянський район. Ці кошти будуть спрямовані на будівництво будинку культури та спортивної школи у Сокирянах, на розвиток соціально-важливих об'єктів і в місті енергетиків - садки, школи, лікарні тощо, - сказав голова облдержадміністрації. - Найважливіше, що цей перелік відпрацьовувався спільно з громадою міста і району, враховуючи інтереси та потреби їх жителів". Керівник виконавчої влади додав, що соціальну відповідальність Міністерства енергетики та вугільної промисловості спільно з ПАТ "Укргідроенерго" вже зараз засвідчують такі факти, як будівництво багатоквартирного будинку для працівників станції у м. Новодністровськ, зведення сучасного Будинку культури у Сокирянах, ремонт у Сокирянській районній лікарні. Останній об'єкт, за словами Михайла Папієва, заслужено називають найкращою районною лікарнею в Україні. "Будуючи на цій території найбільшу в Європі гідроакумулюючу електростанцію, ми зобов'язані створити соціальну інфраструктуру європейського зразка в м. Новодністровськ та Сокирянському районі», - підкреслив голова обласної державної адміністрації.
У свою чергу Міністр енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький пообіцяв сприяти у виділенні необхідних коштів для Чернівецької області. Окрім цього, він висловив переконання, що запуск другого гідроагрегату Дністровської ГАЕС та здача в експлуатацію будинку у Новодністровську для працівників станції відбудеться згідно із затвердженим графіком - 22 грудня 2013 року.
Переглядів: 382 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz