НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 16.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 12 » Під час брифінгу із журналістами губернатор краю окреслив основні аспекти роботи крайової влади
10:58
Під час брифінгу із журналістами губернатор краю окреслив основні аспекти роботи крайової влади
У понеділок, 5 серпня, Михайло Папієв провів брифінг із представниками масової інформації, на якому окреслив основні перспективи роботи облдержадміністрації на тиждень. Основними питаннями, які розглядали, були: підготовка навчальних закладів до нового навчального року, проведення поточних та капітальних ремонтів, підготовка закладів освіти до опалювального сезону. Також голова обласної державної адміністрації розповів про свої зустрічі та візити цього тижня.
Губернатор області запевнив, що до початку навчального року усі навчальні заклади будуть оснащені внутрішніми вбиральнями. Також він розповів ЗМІ про намір повністю покращити роботу з прийому громадян, а саме організувати виїзні зустрічі чиновників із людьми. Михайло Папієв повідомив, що в середу о 15.00 розпочнеться його прийом громадян, які не можуть самостійно вирішити свої проблеми.
– Щойно на апаратній нараді я доручив усім керівникам структурних підрозділів та відомств центральних органів виконавчої влади регіону активізувати роботу зі зверненнями громадян: по­виходити зі своїх кабінетів та щоденно наживо спілкуватись з громадою краю, як цього вимагає Президент України Віктор Яну­ко­вич.
Також він переконаний, що чиновники мають використовувати нові форми спілкування з буковинцями, застосовуючи но­вітні технології.
– Я, як голова обласної державної ад­міністрації, особисто практикую такі комунікації і тому можу стверджувати, що це дієві методи вирішення проблем кожної окремої людини чи територіальної громади населеного пункту. Взя­ти хоча б мобільний «губернаторський зв’язок», на який звертаються сотні жителів краю, – зауважив голова обл­дер­жадміністрації.
Далі Михайло Папієв розповів про призначення робочої зустрічі з новим генеральним консулом Румунії у Чернівецькій області Елеонорою Молдован, на якій обговорюватимуть питання співпраці та вжиття усіх необхідних заходів покращення консульської роботи з громадянами.
За словами очільника виконавчої влади, наприкінці тижня розпочнеться відкриття нових об’єктів, першим з яких має ста­ти новий корпус НВК у Но­во­се­лицькому районі, а також заплановано відкрити нове футбольне поле з усією інфраструктурою у с.Білоусівка Соки­рян­ського району. На думку губернатора, це одне з найкращих футбольних полів у сільській місцевості не лише на Буковині, а й в ін­ших областях країни.
Ще у керівника виконавчої влади запланована поїздка у Новод­ніс­тро­­-   в­ськ для вирішення  проблем територіальної громади.
– Сьогодні на порядку денному проблема сміттєзвалища, виділення до­даткових земельних ділянок для облаштування кладовища у Новод­ністровську. Також є проблема з табором «Лісова казка». Розпочинає роботу асфальтний завод, розташований у Сокирянському району, це дасть змогу, окрім технологічних доріг, які планує зробити "Укргід­ро­енерго”,  приступити і до ремонтних робіт дорожнього покриття Соки­рян­щини, – розповів Михайло Папієв.
Губернатор проінформував журналістів про хід жниварської кампанії краю, наголосивши, що закінчення збору ранніх зернових культур заплановано на восьме серпня. За словами Михайла Папієва, Буковина за показниками врожайності посідає 4-5-е місце в Україні.
– Цього року в області очікуємо встановлення рекорду – 620 тисяч тонн зернових культур. Це абсолютний рекорд за всі часи існування цієї благодатної і Богом даної землі, – завершив керівник.

Переглядів: 749 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz