НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 13 » "КАРПАТИ" - "ДИНАМО" 0:1. ПІСЛЯМАТЧЕВА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ ОЛЕГА БЛОХІНА
21:18
"КАРПАТИ" - "ДИНАМО" 0:1. ПІСЛЯМАТЧЕВА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ ОЛЕГА БЛОХІНА
Вольова перемога…
Головний тренер "Динамо" прокоментував гру з "Карпатами".
– Гра вдалася обом командам. Нам було важко після поразки від "Шахтаря". Ми тоді добре грали, але програли. Настрій був не кращий. Треба було вийти проти "Карпат", а дух у них залишився. При своїх трибунах вони борються до кінця. Були моменти різні – ми не могли розібратися в захисті, погано в гру увійшли. "Карпати" створили кілька моментів. Але здалося, що балансу між обороною і атакою у них не існує. Ми ж виграли як могли. Всі ігри не можемо вигравати, забиваючи по 4-5 голів. Зараз всі команди підтягнулися і показують хороший футбол.
– Оцініть Безуса, Мехмеді...
– Не оцінюю окремих гравців. Лише в цілому.
– Ідейе забив. Буде у нього впевненість в майбутніх матчах?
– Не знаю. Побачимо.
– Алієв на поле вийшов. Довго не було його...
– І що? Я не оцінюю індивідуальні дії! Ми разом виграємо і програємо. Забили – виграли. Пропустили – програли.
– Які ви зробили корективи в перерві?
– Розказати що в роздягальні було? Ніколи не скажу. Це при мені залишиться. Так, рахунок нас не влаштовував. Для нас що нічия, що поразка. Якби 0:0 було і далі, я б грав в три нападника. Щодо вилучення, то я не думаю, що червона була. Як на мене, була боротьба плече в плече. У нас багато гравців на картках. Як гірки – одні йдуть, інші приходять. Треба грати якось, що маємо, те маємо. Але ми боремося, не скаржимося.
– Чому не прилетів Лукас?
– Це хто такий? Я поняття не маю, хто це.
– Ви все ж знаєте...
– Ну, він 2 місяці не тренувався. Займався з дублем, індивідуально...
– Кажуть, що у вас з ним конфлікт.
– Я його не бачу! Який конфлікт? Який може бути конфлікт, якщо гравець диктує умови головному тренеру? Він відмовився їхати за дубль грати. Подзвоніть до нього, спитайте чому. От попросилися Ярмоленко та Аруна грати, щоб тримати форму, а деякі відмовляються. Раніше змусити їх можна було лише палкою. Але зараз ситуація змінилася. Нічого страшного, що на автобусі довелося їхати. Щось змінюється, і це приємно.
– За молодим Буяльським стежите?
– Я ж казав вже, що на зборах дивилися на нього. Він сподобався: голова є, дані є. Головне, щоб не загубився. Якщо не зупиниться і голова не закрутиться, то потягнемо. Бо розваг багато – клуби, дівчата, комп’ютери... Головне, щоб у футбол грав.
Переглядів: 356 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz