НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 7 » У ДРУГІЙ ДЕКАДІ ТРАВНЯ НА БУКОВИНІ ВІДБУДУТЬСЯ ПОДІЇ, ЯКІ, ЗА СЛОВАМИ МИХАЙЛА ПАПІЄВА, МАЮТЬ ЗАЦІКАВИТИ ТУРИСТІВ
14:56
У ДРУГІЙ ДЕКАДІ ТРАВНЯ НА БУКОВИНІ ВІДБУДУТЬСЯ ПОДІЇ, ЯКІ, ЗА СЛОВАМИ МИХАЙЛА ПАПІЄВА, МАЮТЬ ЗАЦІКАВИТИ ТУРИСТІВ
Цікаво
Сьогодні, 7 травня, під час апаратної наради голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв наголосив, що протягом травня в області відбудеться чимало культурних, мистецьких та спортивних подій, які викличуть цікавість у туристів зі всієї України та навіть світу. «Протягом 9-12 травня у Хотині проходитиме другий Міжнародний історичний фестиваль «Середньовічний Хотин», 12 травня у с. Банилів-Підгірний на Сторожинеччині святкуватиметься єдиний в Україні, а тому унікальний, Фестиваль Березового соку, а 18-19 травня Чернівці прийматимуть Чемпіонат світу з мотокросу на мотоциклах з колясками – знову ж таки, вперше в Україні», - повідомив керівник виконавчої влади краю. Михайло Папієв додав, що усі ці заходи свідчать про привабність Буковини як для організаторів цікавих дійств, так і для туристів.
«Без перебільшення, наш край вкотре демонструє світові відкритість і свій туристичний потенціал. Головне – ефективно використати такі непересічні події, добре прийняти гостей, створити належну інфраструктуру та максимально комфортні умови для перебування туристів, - наголосив Михайло Папієв. – Усі, хто хоч раз відвідав нашу область, обов’язково повинні захотіти приїхати сюди ще раз, причому з друзями. Але для цього, окрім всього іншого, треба більш активно займатися промоцією області».
Голова обласної державної адміністрації зауважив, що туристична галузь регіону має більш відчутно впливати на економічний розвиток Буковини і рівень життя буковинців.
Переглядів: 305 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz