НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 25.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 15 » У ВЕНЕСУЕЛІ НА ПОЗАЧЕРГОВИХ ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА ПЕРЕМІГ КОЛИШНІЙ ВОДІЙ АВТОБУСА ТА ПОСЛІДОВНИК ЧАВЕСА - НІКОЛАС МАДУРО
10:41
У ВЕНЕСУЕЛІ НА ПОЗАЧЕРГОВИХ ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА ПЕРЕМІГ КОЛИШНІЙ ВОДІЙ АВТОБУСА ТА ПОСЛІДОВНИК ЧАВЕСА - НІКОЛАС МАДУРО
«Соціалізм або смерть!»
Згідно з оприлюдненими даними Центрвиборчкому країни, Мадуро набрав 50,76 % голосів виборців, його суперник Енріке Капрілес – понад 49%.
Ще до публікації перших результатів виборів опозиційний лідер Капрілес звинуватив владу в змові з метою підтасувати підсумки голосування, передає Reuters. Він не визнає результатів виборів.
На виборах було зареєстровано сім кандидатів, проте реальна боротьба точилася між двома з них.
Венесуельці вибирали між представником правлячої у країні Єдиної соціалістичної партії - послідовником покійного Президента Уго Чавеса 50-річним Ніколасом Мадуро, який обіцяв продовжувати курс на соціалізм і соціальну політику екс-Президента, і молодим претендентом Енріке Капрілесом, котрий обіцяв зміни для сприяння бізнесу.
Виконувач обов'язків Президента Мадуро, згідно з опитуваннями, випереджав конкурента більш ніж на 10%, проте в останні дні перед виборами розрив між ним і його головним супротивником скоротився до 7%, передає Associated Press.
Ніколас Мадуро, який працював водієм автобуса, а потім став профспілковим лідером, відіграв важливу роль у звільненні Уго Чавеса з в'язниці і його подальшій перемозі на виборах у 1998 р. В останні роки Мадуро очолював Міністерство закордонних справ Венесуели.
Інший кандидат на президентський пост - Енріке Капрілес, губернатор штату Міранда, представляє ліберальну опозицію так званій політиці чавізму. На виборах Президента Венесуели, що відбулися 7 жовтня 2012 р., він зайняв друге місце після Чавеса, набравши більше 40% голосів.
Переглядів: 304 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz