НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 21 » "УДАР" ПРО ЗАЯВУ ПОРОШЕНКА: ЄДИНИЙ КАНДИДАТ НА ПОСТ КИЄВА ПОКИ ЩО НЕ ВИЗНАЧЕНИЙ
17:36
"УДАР" ПРО ЗАЯВУ ПОРОШЕНКА: ЄДИНИЙ КАНДИДАТ НА ПОСТ КИЄВА ПОКИ ЩО НЕ ВИЗНАЧЕНИЙ
Різни точки зору…
У партії "УДАР" не підтверджують заяву позафракційного нардепа Петра Порошенка щодо визначення єдиного кандидата від опозиції на пост мера Києва.
Про це РБК-Україна заявив заступник глави регламентного комітету Верховної Ради України, депутат від фракції "УДАР" Валерій Карпунцов.
"Заява Порошенка про визначення конкретної персоналії можна сприймати, м'яко кажучи, як непідтверджену інформацію. Я забезпечую в партії юридичний супровід і тому точно можу сказати, що це питання на рівні партії по визначенню конкретної персоналії не обговорювалося. Але я можу підтвердити, що це буде єдиний кандидат на посаду мера від опозиції, як і було заявлено спочатку трьома опозиційними силами", - сказав він.
За словами Карпунцова, Порошенко, роблячи відповідну заяву, здебільшого використав гру слів.
Як повідомлялося, в суботу ввечері в ефірі "5 каналу" Порошенко заявив, що опозиційні політичні сили визначилися з єдиним кандидатом на посаду Київського міського голови, але називати прізвище він не став, зазначивши, що це повинні зробити лідери опозиції.
Переглядів: 356 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz