НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Середа, 24.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 24 » ВАСИЛЬ ЗАБРОДСЬКИЙ ЗНОВУ СТАВ ГЕНДИРЕКТОРОМ ТВА?
14:10
ВАСИЛЬ ЗАБРОДСЬКИЙ ЗНОВУ СТАВ ГЕНДИРЕКТОРОМ ТВА?
Конфлікт…
На сайт citi.cv.ua, опубліковано, що Василя Забродського поновлено на посаді генерального директора, і він розпочинає виконання своїх обов'язків. А далі невелике флеш-інтерв’ю:
- Василь Іванович, чи означає ваше поновлення на посаді, що конфлікт між засновниками телеканалу вичерпано?
- На жаль, все не так однозначно. Ми всі вже стомилися від цієї "війни", і потрохи приходимо до спільного знаменника. Коли мене усували з посади, я одразу казав, що доведу свою правоту і поновлюсь - так і сталося. Переговори продовжуються,
головне, щоб телеканал працював без порушень і загроз втрати ліцензії.
- Чи будуть звільнені працівники телеканалу, які працювали з іншою командою?
- Ні, жодних репресій з мого боку бути не може. Працівники не повинні страждати через конфлікти власників. Я прекрасно розумію, що у всіх є сім'ї і діти, яких треба годувати, саме тому у березні, коли мене усунули, казав їм не сумніватися і йти працювати до нових керівників. Не заперечуватиму, що певний розкол у колективі відбувся, і мені дуже сумно через це, бо ТВА завжди славилося саме своїми внутрішніми стосунками у колективі. Є люди, з якими ми апріорі не зпрацюємось через взаємну антипатію, але таких одиниці. Зараз хочу докласти всіх зусиль для того, щоб згуртувати працівників, щоб усі знову як і раніше стали однією родиною.
- Що буде з тими кримінальними та судовими справами, які відкриті за вашими заявами та заявами ваших опонентів?
- Декілька судових справ я вже виграв, декілька кримінальних вже закрив. Маю сподівання, що завершивши переговори ми взаємно відкличемо всі позови та заяви, завершивши цю безглузду сварку.
- Що буде з приміщенням та майном ТВА? Вам закидали, що ви його привласнили?
- Майно ТВА залишається майном ТВА. Люди працюватимуть, де і працювали до всіх цих подій. Використовуватимуть ту ж апаратуру, що й раніше, все вертається на круги своя. А з усіма іншими питаннями, я думаю, ми з партнерами розберемось.
- Які ваші подальші кроки на керівній посаді?
- Кроки ті ж, що і раніше: працювати! На жаль, через усі ці події телеканал ТВА сьогодні як ніколи близький до втрати ліцензії. Я робитиму все, щоб цього не відбулось.
Переглядів: 411 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz