НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 6 » З АЕС «ФУКУСІМА-1» МОГЛО ВИТЕКТИ БЛИЗЬКО 120 ТОНН РАДІОАКТИВНОЇ ВОДИ
17:08
З АЕС «ФУКУСІМА-1» МОГЛО ВИТЕКТИ БЛИЗЬКО 120 ТОНН РАДІОАКТИВНОЇ ВОДИ
Тривога...
Після повідомлень про витік заміри рівня радіації і відкачування радіоактивної води проводить Tepco, компанія-оператор АЕС "Фукусіма-1". Загалом близько 120 тонн радіоактивної води могли витекти зі сховища, як повідомили японські фахівці, які проводять її відкачування в інший резервуар. За даними Tepco, рівень радіації, на місці аварії становив 6 тисяч барелів на кубічний см.
Це вже другий випадок збою в системі охолодження на АЕС за останні 3 тижні.
Втім, представник компанії-оператора заспокоює громадськість:
"В даний час наші прилади в затоці біля станції не зафіксували високий рівень радіації, ми не віримо в те, що радіоактивна вода могла потрапити в море".
За даними Tepco, всі проблеми, пов'язані з витоком, ліквідовані. В той же час в минулу п'ятницю збій в системі охолодження стався в басейні з відпрацьованим ядерним паливом на третьому енергоблоці станції.
Останні серйозні проблеми на аварійній АЕС "Фукусіма-1" сталися у середині березня. Причиною короткого замикання на станції стала щур, через що енергопостачання було перервано більш ніж на добу.
Переглядів: 344 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz