НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 5 » За чотири доби – п’ять пожеж
12:09
За чотири доби – п’ять пожеж
Двадцять восьмого червня у селі Давидівка Сторожинецького району виникла пожежа в господарській будівлі місцевого мешканця. Одразу за місцем виклику направили пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеві пожежні команди сіл Давидівка та Банилів-Підгірний. Першочерговим завданням бійців ДСНС було запобігання подальшого поширення полум’я, оскільки поруч знаходився житловий будинок, на який міг перекинутися вогонь. Рятувальники оперативно локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Згодом пожежу повністю ліквідували. Вогнем знищено покрівлю будівлі, господарські речі, пошкоджено стіни господарської будівлі. Завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення врятовано поруч розташований житловий будинок. Постраждалих нема.
Днем раніше  у Чернівцях на вул.Лубенській виникла пожежа в житловому будинку. Оскільки площа пожежі була незначною, місцевим мешканцям вдалося ліквідувати небезпеку до прибуття вогнеборців.  Загиблих та травмованих на пожежі нема.
Ще у трьох випадках зафіксовано пожежі в автомобілях. 28 червня у селі Мамаївці Кіцманського району горів автомобіль Опель. Вогнеборці міста Кіцмань, які прибули на місце події, оперативно ліквідували пожежу. 29 червня у селі Рукшин Хотинського району горів автомобіль Опель, а 1 липня у селі Керстенці Хотинського району – автомобіль Мерседес. В обох випадках на ліквідацію пожежі виїжджав пожежно-рятувальний підрозділ міста Хотин. На цих пожежах від знищення врятовано 2 автомобілі.
Переглядів: 351 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz