НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Субота, 20.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 14 » Зачіска і характер
10:52
Зачіска і характер
Ви помічали, що, змінивши зачіску, людина і сама змінюється – стають іншими манери, пластика, поведінка. Психологи стверджують, що вибір зачіски не є випадковим. Це підсвідомість, що відображає у локонах та пасмах внутрішній стан людини. 80 відсотків інформації про навколишній світ ми отримуємо з допомогою зору. І стрижка, укладання волосся та його колір дають ключ до розуміння особистості людини.
Природний колір волосся, на думку психологів, свідчить про темперамент людини. Чор­няві люди відкритіші, емоційніші, пристрасніші натури, ніж власники світлого волосся. Ці люди схильні до швидкої зміни настроїв, уподобань та інтере­сів. Вони легко міняють коло спілкування й легко пристосовуються до нової ситуації. Світ­ловолосі ж відрізняються стійкими прихильностями, ці­ле-    с­п­ря­­мованістю. Власники рудого волосся, як правило, егоїстичні, дріб'язкові, мстиві й підступні. Вони також дуже емо­ційні.
 Довге волосся. Відро­щу­ю­ть довге волосся ті, у кого було досить консервативне ви­хо­вання, або ті, хто відчуває по­требу відгородитися від зовні­шнього світу – вони ховаються за густою завісою волосся від життєвих труднощів. Такі пані жіночні, кокетливі, залежні від чоловіка.
 Коротка стрижка. Коротку зачіску «під хлопчика» обирають дівчата, схильні до відверто чоловічої поведінки. Їм ніколи доглядати за довгими пасмами, а зачісці вони не надають важливого значення. Пси­хологи підозрюють у таких панянок комплекси придушеної заз­дрості до чоловічої статі. Крім того, коротко стрижуться жінки ба­ль­заківського віку, яким здається, що така зачіска їх молодить.
 Волосся до лопаток, роз­кидане по плечах, на думку їхньої власниці, покликане за­па­лювати чоловіків-романтиків, для яких будь-який рух лег­кого волосся – як поклик до рішучих дій.
 Косу заплітають жінки акуратні, скромні, педантичні, навіть дещо жорсткі у відстоюванні своїх принципів (особливо, якщо коса укладена в хитромудру зачіску). Дві коси – ознака деякої інфантильності, за­тримки в дитинстві. Коса ниж­че талії викликає захоплення господинею і свідчить про те, що жінка прагне виділитися серед оточуючих.
 Прямий проділ. Життє­вий девіз тих, хто розділяє зачіску на прямий проділ – збалансованість. Це надійний, за­ко­нослухняний громадянин, який не ризикує в невідомих ситуаціях. Таким людям  не по­добається занадто багато суєти навколо них. Прямий проділ у волоссі демонструє оточуючим, що людина динамічна і проста. Вирішуючи складні питання, вона не піде «об'їзними шляхами». У таких загартований і ак­тивний характер, со­ціа­льне жи­ття в достатку. 
 Проділ з правого боку голови в психології стрижки свід­чить про педантичність лю­дини, любов до порядку в усьо­му. 
 Проділ з лівого боку говорить про те, що перед вами людина скромна, стримана, ці­лес­прямована. 
 Чубчик (чьолку) зазвичай носять сором'язливі, ск­ром­­ні жінки. Їх відрізняє нев­пев­­неність у своїх силах, праг­не­ння захиститися від прийняття самостійних рішень. Чубчик свідчить про бажання захистити себе від проблем і скла­д­но­щів. 
 Відкрите чоло свідчить про врівноважений характер, відкритість, здатність протистояти навколишньому світу і довести свою точку зору.
Переглядів: 430 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz