НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Субота, 27.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 28 » ОДИНАДЦЯТЬ ЗАПИТАНЬ ОЛЕКСАНДРУ ТИМОФЄЄВУ, НАЧАЛЬНИКУ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧЕРНІВЕЦЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО»
18:19
ОДИНАДЦЯТЬ ЗАПИТАНЬ ОЛЕКСАНДРУ ТИМОФЄЄВУ, НАЧАЛЬНИКУ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧЕРНІВЕЦЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО»
1. Хто кришує продаж дров з близько 30-ти автомобілів ЗІЛ-131, які щодня стоять на перехрестях доріг у Садгорі, поблизу Калинівського ринку, на Рогізні, на Гравітоні? Чи правда, що у лісі цю відбірну деревину на дрова, переважно бук, за документами продають по 500-600 гривень? Чи правда, що лісникові слід заплатити уже 900-1000 гривень? А на великій дорозі машина ковбочків вартує вже від 2,5 тисячі гривень? Наколених – ще більше. Чи правда, що цю тему кришує ваш ставленик на прізвисько Математік?
2. Чи правда, що ділова деревина відпускається, приміром, на фірму «Техно» за цінами на 40-50 гривень на кубометрі нижчими за фактичну? Буцімто за те, що хтось з «Техно» свого часу допоміг через київських силовиків уникнути керівництву Чернівецького лісового господарства переслідування місцевих правоохоронців.
3. Чи правда, що тарашанському деревообробному підприємству з турецькими співзасновниками, котре виробляє високоякісну фанеру для Євросоюзу, на її виробництво за документами виписуються дрова, а фактично іде ділова деревина.
4. Чи правда, що згаданій діяльності у тій чи іншій формі морально чи порадою допомагало колишнє керівництво однієї із найпотужніших силових структур області?
5. Куди поділися бюджетні кошти, виділені на будівництво лісових доріг, і хто із силовиків минулих і майбутніх виграв тендер на їх будівництво? Чи могли би ви продемонструвати журналістам ці дороги?
6. Чи правда, що звичайному підприємцю для того, щоб отримати ділову деревину у вашій структурі, пан Тимофєєв, потрібно переплатити від 100 до 200 гривень плюс до кожного кубометра офіційно?
7. Чи правда, що у більшості підлеглих вам структур працівникам замість зарплатні виписують дрова, які до того ж не видають по 3-4 місяці поспіль?
8. Чи правда, що за умов такого хазяйнування ви нещодавно придбали собі новий джип, здається, «Хонду»?
9. Чи правда, що основні потужності наявного у лісгоспі деревообробного обладнання працює тільки в одну зміну, проте замовлення з незрозумілою економічною вигодою віддаються підприємцям для розпилювання вашої деривини?
10. Чи правда, що в улюбленому вашому Турятському лісництві полювання на дичину ведеться цілий рік, незважаючи на сезони полювання, встановлені державою, у тому числі ведеться відстріл диких тварин, які нібито розмножуються у вольєрі? Чи правда, що завсідниками вольєрних мисливських забавок є відомі в області судді, колекціонери мисливської зброї та помічники профільних прокурорів?
11. Чи правда, що в Садгірському лісництві, на кордоні поблизу села Чорнівка, функціонує закритого типу генделик, де ваші підлеглі матєматіки «вирішують» питання з перевіряючими структурами та силовиками?

Ми далекі від звинувачень на будь-чию адресу, але користаємося правом журналістів задати питання, які турбують громадськість.
Редакція газети «Свобода слова» сподівається, що пан Тимофєєв до виходу наступного числа відповість на ці запитання. Спростує або ж підтвердить їх. Якщо ж чиновник проігнорує наші запитання, то відповіді доведеться давати  нам, журналістам.


Переглядів: 317 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz