НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 26.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 19 » БУКОВІ ЛІСИ ПРОДОВЖУЮТЬ БЕЗКАРНО ВИРУБУВАТИ
17:09
БУКОВІ ЛІСИ ПРОДОВЖУЮТЬ БЕЗКАРНО ВИРУБУВАТИ
Буковину скоро треба буде перейменовувати
У позаминулому числі нашої газети ми подали матеріал про незаконну вирубку лісів поблизу села Бояни Новоселицького району, неподалік від бази відпочинку "Сонячна долина”. Поки відповідні органи займаються розслідуванням і з’ясовують, хто винен у незаконних вирубках у Чер­ні­вецькому держлісгоспі, наші журналісти проїхали лісовими дорогами у Сторожинецькому і Кіц­ман­ському районах. 
На світлинах ви бачите спиляні буки поблизу одного з населених пунктів, тож незаконні рубки тривають. Як правило під пили пускають найкращі дуби і буки, якими славилася Буко­вина, від яких, власне, і пішла її назва. Нинішня вакханалія у лісах, до якої причетні не тільки лісники, а й місцеві правоохоронці, які їх кришують, та екологи, які закривають очі на те, що відбувається, може призвести до того, що доведеться перейменовувати наш край, щоб люди з нас не сміялися. Ми би хотіли, щоб у наступному числі газети, де детально подамо журналістський звіт про ще кілька незаконних вирубок, ще й виступили лісники та екологи, які пояснили би людям, буковинцям, що вони збираються залишити їм після такого свого господарювання у Карпатах. Отож читайте наступний випуск нашої газети. 
Редакція газети "Свобода слова” сподівається на сигнали з районів від мешканців, котрі є свідками злочинного вирубування лісів. Також ми сподіваємося, що ті заходи, які вживає губернатор Михайло Папієв щодо наведення порядку в лісах, дістануть своє вираження у кримінальних справах проти винних у їхньому нищенні. 
Вл. інф.  
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 357 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz