НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 26.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 26 » Ільїн з партнерами виграли командний Кубок Центральної Європи
09:09
Ільїн з партнерами виграли командний Кубок Центральної Європи
У прем’єрному командному Кубку Центральної Європи з богатирського багатоборства, який гостював у Львові, українське тріо на чолі з найсильнішою людиною України чернівчанином Кос­тян­тином Ільїним випередило суперників з Польщі та Білорусі.
У складі збірної України вис­тупали Костянтин Ільїн (Чернівці), Сергій Ро­ман­чук (Макіївка) та Сергій Топалов (Макіївка, у 2011 р. машиніст ГП «Макіїв­вугілля» виг­рав богатирські змагання серед шахтарів України).
Кубок Центральної Єв­ропи з богатирського багатоборства цього року був присвячений пам’яті державного діяча Георгія Кірпи і відбувся на площі Двір­цевій (поруч із залізничним вокзалом). Ор­га­ніза­тором змагань виступила Феде­рація найсильніших ат­летів України та перетягування канату.
Як зазначив порталу sportbuk.com лідер української збірної Костянтин Ільїн, попри те, що деякі команди з різних причин не доїхали на цей старт (у тому числі через проблеми з документами), перемогти було непросто, адже дуже потужним скла­дом виступали поляки: «Не­що­давно поляки вибороли перші три місця на європейських змаганнях, і саме ці троє атлетів і захищали честь Поль­щі у Львові. У нас в команді був дебютант змагань міжнаро­дного рівня Сергій Топалов із Донеччини. З Сергієм Ро­ман­чуком ми були срібними призерами парного Євро-2010. На командному Кубку у Львові нам вдалося виграти 4 з 6-ти вправ, а поляки були кращими у двох. Ми виграли, звісно, дам­бл, присідання, колоду (хоча поляки мали бути сильнішими у цій справі, але треба було ще добре спрацьовувати ком­ан­дою, а вони якось змійкою піднімали, ми за 20 се­кунд штовхнули 5 разів і виграли), а також показали кращий результат, коли тягнули пожежний автомобіль утрьох».
Трійку призерів замкнули білоруси. За крок до п’єдесталу зупинилися словаки, за яких виступав і за­кар­патець Іван Гри­го­ров­ський.
Атлети змагались у двох естафетах (перший і заключний вид), тягнули 27-тонну пожежну машину (на 20 м), піднімали 300-кілограмову колоду, гантелю (90 кг, дамбл), присідали з автомобілем «Пежо» на плечах (340 кг).

Переглядів: 364 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz