НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 11 » БРИГАДИР ПОТЯГА «ЧЕРНІВЦІ–ОКНИЦЯ–ЧЕРНІВЦІ» ФАЛЬСИФІКУВАЛА ДОКУМЕНТИ
14:50
БРИГАДИР ПОТЯГА «ЧЕРНІВЦІ–ОКНИЦЯ–ЧЕРНІВЦІ» ФАЛЬСИФІКУВАЛА ДОКУМЕНТИ
Історія одного звільнення…
Шевченківський районний суд м. Чернівців підтримав позицію прокуратури і визнав винним бригадира потяга сполученням «Чернівці – Окниця – Чернівці» у скоєнні адміністративного корупційного правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч.1 ст.172-2 (порушення обмежень щодо використання службового становища з одержанням за це неправомірної вигоди) КУпАП.
- Не здійснюючи поїздки на пасажирському потязі з метою отримання неправомірної вигоди бригадир внесла у минулому році до офіційних документів завідомо неправдиві дані, нібито їх здійснювала, - розповідає прокурор Чернівецької прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Олексій Стрижаковський. – Внаслідок цього жінці незаконно була нарахована і виплачена заробітна плата. Також заподіяні були і збитки ВП «Чернівецьке пасажирське вагонне депо «Чернівці».
За постановою суду за корупційне правопорушення бригадира не тільки оштрафовано на 850 грн., а й згідно з чинним законодавством вона буде звільнена із займаної посади.
Переглядів: 404 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz