НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 16
Вибори, вибори…
Про це з упевненістю повідомив сьогодні, голова Кіцманської районної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Олег Унгурян, у своєму ранковому виступі по підведенню підсумків проміжних виборів, які відбулися 14 квітня поточного року у с.Кліводин з виборів депутатів Кіцманської районної ради.
«Явка виборців склала 61,2 %», - говорить пан Унгурян, - «з величезним відривом переміг висуванець ПАРТІЇ РЕГІОНІВ фермер Руслан Ножихін, 1980 р.н., отримавши 70,3% довіри мешканців села. При цьому, висуванець ВО «Свобода» Василь Дячук, 1965 р.н., тимчасово не працюючий набрав лише 24% голосів. Об’єднана опозиція втрачає свої позиції у базовому регіоні Буковини, не маючи ані підтримки населення у такому національно-свідомому районі Чернівецької області як Кіцманський, ані достойних ка ... Читати далі »
Переглядів: 372 | Додав: Informer | Дата: 16.04.2013 | Коментарі (0)

Порозумілися?
Партія регіонів (ПР) погодиться з висновком Конституційного суду Україна (КСУ), якщо він рекомендуватиме призначити вибори в Києві на серпень або інші пізніші місяці. Про це заявив народний депутат від ПР Володимир Олійник, передає кореспондент РБК-Україна. В той же час заступник голови фракції "Батьківщина" Олександр Турчинов зазначив, що опозиція безумовно братиме участь у виборах мера Києва, якщо вони будуть призначені на серпень.
Так, відповідаючи на питання журналістів про те, чи згодна ПР проголосувати за призначення виборів в столиці в серпні, якщо такий буде рекомендація КСУ, Олійник відповів: "Ми стоїмо на позиц ... Читати далі »
Переглядів: 354 | Додав: Informer | Дата: 16.04.2013 | Коментарі (0)

Вбивства під час змагань…
Вибухи на фініші Бостонського марафону стали одним з найбільших терактів на спортивних змаганнях, але далеко не першим. "РБК-Україна" згадує найгучніші теракти в історії спорту.
Теракт під час мюнхенської Олімпіади. 4-6 вересня 1972 року. 11 загиблих
На Олімпіаді-1972 року в Мюнхені члени палестинської терористичної організації "Чорний вересень" пробралися в олімпійське селище і напали на представників ізраїльської збірної. Напад відбувався вночі, і ізраїльтян застали зненацька. Жертви спробували чинити опір, але нападникам вдалося не тільки пробратися до їхнього будинка, але і протягнути з собою авто ... Читати далі »
Переглядів: 346 | Додав: Informer | Дата: 16.04.2013 | Коментарі (0)

Відеоконференція…
Як повідомляє департамент охорони здоров’я та цивільного захисту населення облдержадміністрації, відбулася чергова відеоконференція міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової «Запитай міністра», у якій взяли участь понад тисячу працівників перинатальних центрів, пологових будинків і відділень, науковці й управлінці медичної галузі усієї країни.
Зокрема, від Чернівецької області до конференції долучилися керівники департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення обласної державної адміністрації, працівники пологового будинку №1, на базі якого передбачається створення перинатального центру, викла ... Читати далі »
Переглядів: 346 | Додав: Informer | Дата: 16.04.2013 | Коментарі (0)

О, спорт, ти - мир!
Цього року в краї планується капітально відремонтувати щонайменше 11 спортивних майданчиків. Про це сьогодні, 16 квітня, під час прес-конференції повідомила заступник директора департаменту освіти і науки, молоді і спорту обласної державної адміністрації Любов Тарангул. «Відкриття нових, ремонт та впорядкування вже існуючих дитячих й спортивних майданчиків зараз на особливому контролі нашого відомства, позаяк саме ці об’єкти відіграють важливу роль в організації дозвілля дітей віком від 3 до 18 років», - зауважила Любов Тарангул.
Вона додала, що у краї функціонує 1525 площинних споруд: це майданчики з тренажерним о ... Читати далі »
Переглядів: 463 | Додав: Informer | Дата: 16.04.2013 | Коментарі (0)

Весна крокує…
Місячник санітарної очистки та благоустрою у Чернівцях триватиме до 1 травня.
Наразі вже ліквідовано 205 стихійних сміттєзвалищ, від сміття прибрано 601 двір в будинках комунальної власності, горища в 31 будинках, підвальні приміщення в 79 будинках комунальної власності. Також від сміття прибрано 14 скверів, завершено прибирання від сміття Алеї Слави в Садгірському районі. Прибрано від сміття на усіх 122-х дитячо-спортивних майданчиках в Шевченківському та Садгірському районах м. Чернівців. Проводяться роботи з прибирання прилоткової частини доріг, тротуарів, обрізки кущів, гілля дерев у місті. Розпочато прибирання від с ... Читати далі »
Переглядів: 373 | Додав: Informer | Дата: 16.04.2013 | Коментарі (0)

Анонс…
Мета цього заходу – розвиток та вдосконалення професійного росту майстрів, покращення сфери обслуговування населення, яскраві та позитивні емоції мешканців і гостей міста.
Команди майстрів індустрії краси (перукарі, візажисти, майстри боді-арту, дизайнери одягу) з різних міст України та Румунії створять театралізоване шоу – показ колекцій цілісних образів (зачіска, макіяж, боді-арт, костюм, аксесуари), відповідно до обраного художнього фільму (мультфільму, кліпу). Оцінювати цей захід будуть визнані майстри перукарського мистецтва, візажисти, дизайнер одягу, режисер-постановник.
Фестиваль відбудеться 17 травня 2013 року в Чернівецькій обласній філармонії на площі Філармонії, 10, початок о 16-00 годині.
Повну інформацію можна отримати за тел. 55-36-67 – де ... Читати далі »
Переглядів: 366 | Додав: Informer | Дата: 16.04.2013 | Коментарі (0)

Мораторій…
Як повідомив телеканалу "Чернівці" старший інспектор УДАІ області Іван Добровольський, ДАІ до 15 травня не буде штрафувати водіїв за порушення нових Правил дорожнього руху. Найголовніше нововведення - водіїв зобов’язали в період з 1 жовтня до 1 травня рухатися із ближнім світлом фар або денними ходовими вогнями поза межами населених пунктів.
- Працівники ДАІ від сьогоднішнього дня до 15 травня не штрафуватимуть, а нагадуватимуть про ці всі зміни, - сказав він.
Переглядів: 370 | Додав: Informer | Дата: 16.04.2013 | Коментарі (0)

Фронтовими дорогами…
15 квітня у Кельменецькому районі на березі річки Ромаданка виявлено артилерійський снаряд калібру 76 мм. часів І Світової війни. До прибуття піротехнічної групи Управління ДСНС України у Чернівецькій області місце знахідки охороняли співробітники міліції. Піротехніки вилучили та знешкодили вибухонебезпечний предмет.
З початку року на території Чернівецької області виявлено 9 застарілих вибухонебезпечних предмети. Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадує громадянам: при виявлені невідомого предмету слід дотримуватися правил безпеки. В жодному випадку не можна торкатися його чи намагатися розібрати. М ... Читати далі »
Переглядів: 378 | Додав: Informer | Дата: 16.04.2013 | Коментарі (0)

Боротьба з браконьєрством…
Як повідомляє Державна екологічна інспекція у Чернівецькій області, для посилення державного контролю за станом охорони, використання і відтворення рибних та інших живих водних ресурсів інспекцією у ході реалізації операції «Нерест - 2013» розроблено та затверджено план-графік проведення рейдових перевірок спільно із органами управління Міністерства внутрішніх справ області, рибінспекції, обласної ради Українського товариства мисливців та рибалок і громадськістю.
Також створені оперативні групи, які належним чином забезпечені транспортними та плавучими засобами, паливно-мастильними матеріалами, форменим одяг ... Читати далі »
Переглядів: 325 | Додав: Informer | Дата: 16.04.2013 | Коментарі (0)

Go home…
Двоє чоловіків серед білого дня пограбували мешканку міста Новодністровськ, але із незаконно здобутим майном далеко не втекли, їм у цьому завадили працівники Сокирянської міліції.
Після нападу невідомих, жінка не розгубилася, а одразу викликала працівників міліції. 27-річна жителька міста Новодністровськ розповіла правоохоронцям, що в одному із мікрорайонів міста до неї підбігли невідомі чоловіки та вирвали з рук сумку, в якій знаходились особисті речі, документи, мобільний телефон та 700 гривень. Потерпіла також описала прикмети її кривдників.
Працівники міліції негайно вирушили на пошуки нападників. Уже за півгодини за межами міста правоохоронці помітили схожих за описом двох чоловіків. Коли міліціонери почали до них підходити, вони намагалися втекти, але о ... Читати далі »
Переглядів: 364 | Додав: Informer | Дата: 16.04.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz