НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Середа, 17.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 28
Плани
Нове об'єднання може з'явитися в парламенті вже до кінця травня.
Про це заявив нардеп Віталій Немилостивий, котрий вийшов із фракції "Батьківщина" на початку квітня, в коментарі газеті "Сегодня".
"Ми готуємося внести зміни до регламенту. Йдуть переговори з приводу створення депутатської групи на базі позафракційних депутатів і тих, хто ще залишить "Батьківщину". Але доки невідомо, хто стане її лідером і як вона називатиметься", - сказав Немилостивий.
Нагадаємо, на початку квітня з партії "Батьківщина" вийшли чотири депутати: Олег Канівець, Віталій Немилостивий, Роман Стаднійчук і Ігор Скосар.
Переглядів: 376 | Додав: Informer | Дата: 28.04.2013 | Коментарі (0)

Свято
Християни Східного обряду в неділю, 28 квітня, відзначають Свято Входу Господнього в Єрусалим, або, як його ще називають у народі, Вербну неділю.
Згідно з християнським вченням, цього дня, за п'ять днів до свого розп'яття, Ісус в'їжджав до Єрусалима на віслюку, і миряни устеляли перед ним дорогу пальмовим листям. Свято має кілька назв: його називають Тиждень Ваій чи Квітковий тиждень, а з часів Русі - Вербна неділя - від традиції віруючих приходити у цей день до церкви з гілками верби, тому що вона перша сповіщає про прихід весни.
Урочистий вхід Ісуса в Єрусалим був вступом Його на шлях хресних страждань. Про цю подію розповідають у своїх Євангеліях всі чотири євангелісти (Матфей. 21,1-11; Марк. 11,1-11; Лука. 19,29-44; Іоанн. 12,12-19). У євреїв був звичай: цар ... Читати далі »
Переглядів: 421 | Додав: Informer | Дата: 28.04.2013 | Коментарі (0)

Контора пише
Росіянин декілька років жив "мертвим". Ситуація з анекдоту - розтин показав, що причиною смерті став розтин.
Але в реальності ситуація виявилася не такою трагічною. Пацієнт, якого лікарі визнали мертвим, виявився живим. Тепер своє право на життя він відстоює в суді.
У Росії непритомного потерпілого доставили в реанімаційне відділення, де він помер. Лікарі, які повинні були засвідчити факт смерті, переплутали ім'я і "поховали" іншу людину.
Це трапилося в 2007 році, і довгий час "живцем похований" навіть не знав про це. Але потім йому довелося звернутися в паспортний стіл, і там йому повідомили оригінальну новину - що його вже декілька років як немає в живих.
Суд визнав чоловіка живим і зажадав знищити свідоцтво про смерть.
Переглядів: 343 | Додав: Informer | Дата: 28.04.2013 | Коментарі (0)

Трагедія
До народної служби порятунку 101 смт. Глибока надійшло повідомлення про те, що у селі Купка Глибоцького району виникло загорання сухої трави на відкритій території домогосподарства місцевої мешканки 1930 року народження. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки через деякий час загорання самоліквідувалося. На місці події виявлено тіло домовласниці. Причина смерті встановлюється.
Того ж дня у селі Липовани Вижницького району горіла господарська будівля. За місцем виклику виїжджали пожежно-рятувальний підрозділ міста Вижниця та місцева пожежна команда села Лукавці. Співробітники ДСНС оперативно локалізували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню вогню. Завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення вдалося врятувати 1 будівлю. Пост ... Читати далі »
Переглядів: 434 | Додав: Informer | Дата: 28.04.2013 | Коментарі (0)

Критика
Заступник прокурора області Олександр Васильчук, виступаючи на спільному засіданні колегії за участю прокурорів та керівників інших правоохоронних органів Буковини, сказав, що ще не повною мірою додержуються вимоги закону щодо швидкого, всебічного, повного та неупередженого розслідування кримінальних проваджень. За його словами, поза увагою деяких начальників райвідділів міліції залишились факти укриття від обліку кримінальних правопорушень. Вимагає вжиття додаткових заходів для суттєвого зменшення залишку кримінальних проваджень, досудове розслідування у яких здійснюються слідчими органів внутрішніх справ понад 2 місяці.
Олександр Костянтинович також зазначив, що слідчими підрозділів правоохоронних органів недостатньо використовуються можливості проведення негласних ... Читати далі »
Переглядів: 346 | Додав: Informer | Дата: 28.04.2013 | Коментарі (0)

Важлива перемога
- Хороша гра, команди билися. Гадаю, що матч відповідав своєму рівню. У першому таймі ми виглядали краще за суперника, а після перерви віддали йому перевагу. Чому так сталося - потрібно розбиратися. Але загалом, вважаю, перемогли заслужено.
- Що призвело до вашого вилучення?
- Я це не обговорюю. Вилучив, і вилучив. Таке буває, коли хороша гра на нервах. Принаймні, матом судді я нічого не казав. (Посміхається).
- Чи правильно буде сказати, що найголовніша неприємність для «Динамо» за підсумками цього матчу - це жовта картка, яку отримав Сильва?
- Що поробиш... Отримав, значить отримав. Будемо тепер думати, як без Сильви грати з «Металістом».
- Прокоментуйте гру Аруни.
- Я не коментую гру окремих футболістів. Забив - молодець ... Читати далі »
Переглядів: 374 | Додав: Informer | Дата: 28.04.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz