НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 16 » «ОБ’ЄДНАНА ОПОЗИЦІЯ ВТРАЧАЄ СВОЇ ПОЗИЦІЇ У БАЗОВОМУ РЕГІОНІ БУКОВИНИ»
21:48
«ОБ’ЄДНАНА ОПОЗИЦІЯ ВТРАЧАЄ СВОЇ ПОЗИЦІЇ У БАЗОВОМУ РЕГІОНІ БУКОВИНИ»
Вибори, вибори…
Про це з упевненістю повідомив сьогодні, голова Кіцманської районної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Олег Унгурян, у своєму ранковому виступі по підведенню підсумків проміжних виборів, які відбулися 14 квітня поточного року у с.Кліводин з виборів депутатів Кіцманської районної ради.
«Явка виборців склала 61,2 %», - говорить пан Унгурян, - «з величезним відривом переміг висуванець ПАРТІЇ РЕГІОНІВ фермер Руслан Ножихін, 1980 р.н., отримавши 70,3% довіри мешканців села. При цьому, висуванець ВО «Свобода» Василь Дячук, 1965 р.н., тимчасово не працюючий набрав лише 24% голосів. Об’єднана опозиція втрачає свої позиції у базовому регіоні Буковини, не маючи ані підтримки населення у такому національно-свідомому районі Чернівецької області як Кіцманський, ані достойних кандидатів які б хоча б працювали, а не займалися незрозумілими маршами-протестами, мітингами та іншим. Адже депутат районної ради – це в першу чергу фахівець з аграрної та житлово-комунальної сфери, тому люди чітко визначили, хто їм потрібен – молодий, перспективний фермер, який працює на землі, створює робочі місця, чи не працююча людина, котра хоч і має вищу освіту, проте, окрім як викрикувати підбурюючі та образливі гасла на мітингах, більше нічого не робить. Людей не обдуриш! Люди обрали гідного!»
Переглядів: 373 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz