Головна » 2013»Квітень»8 » БУКОВИНЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У 8 МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ З КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА ТА СЕРВІСУ
10:18
БУКОВИНЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У 8 МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ З КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА ТА СЕРВІСУ
Пекельна кухня… У фестивалі, який відбувся у Києві, взяли участь понад 170 кулінарів та експертів ресторанного бізнесу з 7 країн, серед них і студенти Чернівецького вищого комерційного училища Київського національного торгово-економічного університету. Юні буковинські кулінари здобули перемоги у номінаціях. Кожен з учасників ретельно готувався до Міжнародного конкурсу. У виборі приготування страви їм допомагали вже досвідчені майстри буковинської кухні. Анастасія Гливка, срібна призерка Міжнародного фестивалю, під час конкурсу готувала десерт «Цитрусовий рай». Це вже не перший міжнародний конкурс, у якому беруть участь студенти Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ, і щоразу здобувають високі нагороди.