НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 23 » ЦЬОГО РОКУ В ОБЛАСТІ СТВОРЕНО ЩЕ 2 СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ ОБСЛУГОВУЮЧІ КООПЕРАТИВИ
11:54
ЦЬОГО РОКУ В ОБЛАСТІ СТВОРЕНО ЩЕ 2 СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ ОБСЛУГОВУЮЧІ КООПЕРАТИВИ
Сільськогосподарська кооперація…
Як інформує управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, відбувся навчальний семінар з питань практичного застосування інформаційних та методичних нормативних документів у сільськогосподарській кооперації за участі представників профільного управління, районних державних адміністрацій, Чернівецького наукового-дослідного центру продуктивності агропромислового комплексу, сільськогосподарських дорадчих служб, громадської організації «Перший аграрний кластер».
Начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Микола Олексюк розповів учасникам семінару про результати роботи агропромислового комплексу у І кварталі поточного року, виконання програм державної підтримки галузі та пріоритетні напрями розвитку сільського господарства на 2013 рік.
На семінарі йшлося також про зміни у чинному законодавстві, зокрема Законі «Про сільськогосподарську кооперацію», врегулювання земельних відносин та стратегію розвитку зеленого бізнесу в краї. Учасники семінару ознайомилися з результатами діяльності сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів за цей рік. Було відзначено, що завдяки Програмі розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду ІІ» на Буковині створено 2 обслуговуючі кооперативи - у с. Ропча Сторожинецького та у с. Оршівці Кіцманського району.
Переглядів: 405 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz