НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 4 » Громадська думка
10:58
Громадська думка
Володимир, підприємець:
– Думаю, що так, тому я й тут. Адже жити в таких умовах нестерпно. Зарплати мізерні, а ціни ростуть, як на дріжджах. Скоро хліба не буде за що купити.
Еріка, пенсіонер:
– Невпевнена. Вони хочуть щось зробити, але що – не знають. Треба оголошувати всенародний референдум, а потім культурно ставити певні вимоги.
Роман, продавець:
– Мітингами життя на кра­ще не зміниш. Багато мітингів, а результату – ніякого. Мені до­сить було Помаранчевої революції. Більше на таке не поведуся.
Лідія, домогосподарка:
– Одразу кращим не стане, хіба поступово, крок за кроком. Всі багато говорять, але мало роблять. Колись жити було значно ліпше.
Василь, пенсіонер:
– Коли б гіршим не стало. Думаю, що кардинально нічого не зміниться. Можливо, станемо ближчими до Європи, і дещо підвищаться життєві стандарти.
Опитування провів Микола ГУЦУЛЯК
Переглядів: 384 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz