НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 5 » Матчева зустріч Україна-Казахстан у Чернівцях завершилась внічию
12:25
Матчева зустріч Україна-Казахстан у Чернівцях завершилась внічию
Минулого тижня в Центрі розваг «Панорама-Чернівці» відбулася матчева зустріч між збірними командами України та Казахстану. Незважаючи на певну перевагу в класі більш титулованих казахів, українська збірна, в складі котрої було одразу четверо чернівчан, спромоглася звести цю зустріч внічию.
Спочатку на ринг вийшли юніори, котрі провели три бої в категоріях до 56 кг, в якій івано-франківець Степан Сте­фа­нишин переміг Алібека Басапу, до 64 кг (перемога казаха Казбая Жал­гас­бая над іншим представником Прикар­паття Віталієм Артімчуком) та до 69 кг,  в якій перемогу святкував 17-літній чер­нів­чанин Микола Жижиян над Куан­диком Жусіпом. Отже, після боїв юніо­рів рахунок був 2:1 на користь українців.
Після цього до справи взялися дорослі боксери. В категорії до 56 кг казах Бекболат Жусупов здолав донеччанина Адізбека Ніязінбекова, а в категорії до 60 кг ще один представник До­не­цька Анзор Бамлашія програв свій бій майстру спорту Багдату Уайдаєву. Зупинив переможний поступ наших гостей ще один виходець з Донбасу Бог­дан Ямненко, котрий в категорії до 64 кг здолав Акилбека Жоламанова, зрівнявши рахунок у матчі – 3:3. А далі був феєричний двобій майстра спорту з Чернівців Олександра Стрілецького про­­ти майстра спорту міжнародного кла­су Рустама Сває­ва у ваговій категорії до 75 кг. У перших двох раундах Сва­єв мав перевагу. Але фінішний відрізок Стрі­ле­ць­кий провів настільки ак­тивно і ре­зуль­тативно, що судді вирішили присудити нічию. А після того як у категорії до 81 кг чернівчанин Альчін Алієв поступився Турсин­баю Кулах­мету, в останньому двобою (категорія до 91 кг) його земляку Олек­сандру Тесленку (на фото зліва) потрібно було обов’язково перемагати Темірлана Омі­р­бека. І Саш­ко зробив те, чого від нього чекала чернівецька публіка, в кра­си­вому стилі дос­троково здолавши суперника з грізним войовничим ім'ям. Після кількох пос­піль нокдаунів у третьому раунді суд­дя зупинив бій, присудивши перемогу технічним нокаутом майстру спорту з Чернівців, що доз­во­ли­­ло звес­ти зустріч Україна-Казахстан до нічиєї 4,5:4,5.
Переглядів: 312 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz