НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 18.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 1 » МИХАЙЛО ПАПІЄВ: ТРЕБА БУТИ ПРИКЛАДОМ ДЛЯ ІНШИХ
09:10
МИХАЙЛО ПАПІЄВ: ТРЕБА БУТИ ПРИКЛАДОМ ДЛЯ ІНШИХ
Весняного морозного понеділка під керівництвом голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва відбулася чергова апаратна нарада. Першочерговим питанням стала організація роботи на дорогах через погіршення погодних умов.
За словами начальника Служби автомобільних доріг Чернівецької області Ігоря Гаха, ускладнення руху на дорогах усунено. Безпосередньо в місті рух транспорту забезпечено. І як запевнив секретар Черні­вецької міської ради Віталій Михайлішин, всі ЖРЕПи працюють у посиленому ре­жимі.

 ПОЧАТИ З СЕБЕ
Губернатор також наголосив, що біля кожної державної структури має бути розчищено сніг. До того ж на підході друга хвиля снігопадів. Звертаючись до керівників структурних підрозділів облдержадміністрації і територіальних відомств центральних органів виконавчої влади, Михайло Папієв доручив організувати роботу силами очолюваних ними колективів з прибирання снігу біля будинків, у яких вони працюють. «Думаю, буде правильно, якщо годину-дві державні службовці попрацюють з лопатами на свіжому повітрі й приберуть сніг біля своїх робочих приміщень, на прилеглій території, тротуарах, – зауважив керівник виконавчої влади краю. – Власне, ми маємо своїм прикладом показати, що боротись з негодою потрібно усім разом, та й вимагати від інших наведення ладу можна тоді, коли ти навів порядок у себе.  Сьогодні працівники обласної державної адміністрації та обласної ради допомагають комунальникам прибирати від снігу територію адміністративної будівлі, у якій вони розташовані.
– Покажіть як необхідно вести роботу. Треба бути прикладом для інших. За рівнем опадів зараз у Києві випав такий сніг, як у Чернівцях у грудні 2012-го. Але у нас вся інфраструктура працювала  і вихідних не було. Треба оцінювати ситуацію в порівнянні, – наголосив керівникам структурних підрозділів Михайло Миколайович. Губернатор зазначив, що належна і своєчасна підготовка регіону до снігопадів дозволила мінімізувати наслідки негоди і не призвела до надзвичайних ситуацій.

 НАЙЦІННІШЕ – МАЙБУТНЄ
Йшлося під час апаратної наради і про нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України», які спрямовані на всебічний розвиток, допомогу та підтримку підростаючого покоління, а також його творчих  здібностей. Як зазначив голова Чернівецької обласної державної адміністрації, в краї лише 47% дітей охоплені позашкільним вихованням у спортивних секціях та гуртках творчого спрямування.  Тому освітянам краю варто посилити роботу щодо охоплення малечі області позашкільною освітою. – Кожна обдарована дитина Буковини має розвивати свої здібності й таланти у позашкільних гуртках, спортивних секціях тощо, – зауважив губернатор.
– Нашим дітям треба створювати умови для реалізації їх захоплень і здібностей. І тут постає важливе завдання пе­ред педагогами та батьками – побачити цей талант, сприяти його розвитку та заохочувати дитину до здорового і активного способу життя, - додав Михайло Миколайович.

 ЧІТКІ ПРОМИСЛОВІ ПРОГНОЗИ
У своїй доповіді директор департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації Ігор Сідляр повідомив, що у 2013 році прогнозують нарощування обсягів промислового виробництва та зростання ін­дексу промислового виробництва на 5,4%.  – Таке зростання відбудеться, за нашими підрахунками, завдяки збільшенню виробництва електроенергії Дністровською ГАЕС, а також зростанню виробництва продукції харчової промисловості, зокрема олії та тваринних жирів, збільшенню обсягів перероблення та консервування риби, овочів і фруктів, виробництва м'яса та м'ясних продуктів, продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, – повідомив Ігор Сідляр.
Відрадно також, що прогнозують нарощування обсягів промислового виробництва за рахунок зростання виробництва текстильної продукції та одягу, хімічних речовин і хімічної продукції, продукції машинобудування, дере­вообробної промисловості, відновлення у квітні цього року виробництва металевої тари на виробничих потужностях підприємства «Арго».
Альона ЧОРНА

Переглядів: 419 | Додав: Sunny | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz