НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 26 » Мобільні офіси інформуватимуть про соціальне забезпечення
09:41
Мобільні офіси інформуватимуть про соціальне забезпечення
Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області повідомляє, що з метою підвищення рівня поінформованості та надання соціальної підтримки населенню безпосередньо за місцем проживання проведено виїзний прийом громадян у форматі мобільного соціального офісу в селах Несвоя Новоселицького району, Баламутівка, Ржавинці на Заставнівщині та Перебиківці Хотинського району. В роботі мобільного офісу взяли участь представники районних управлінь Пенсійного фонду України та управлінь районних державних адміністрацій.
У зв’язку з роботою мобільних офісів, у Заставнівському районі уже надали роз`яснення та консультації більше тридцяти відвідувачам щодо пенсійних складових, термінів виплати пенсій, особливості проведення їх перерахунку працюючим пенсіонерам, надання листів для призначення субсидій та інших соціальних допомог. У Новоселицькому районі пенсіонерам повідомили про зміни до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо призначення та індексації пенсії», які набули чинності у липні, буковинці отримали роз’яснення щодо підвищення розміру пенсійних виплат, пов'язаних із ростом прожиткового мінімуму, перерахунків пенсій, порядку обчислення страхового стажу, сплати єдиного внеску, добровільної участі громадян в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування тощо.
Жителів Хотинщини працівники місцевих фондів поінформували про залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітної плати, порядку та умов її призначення за віком та за вислугу років, перелік документів, необхідних для оформлення пенсій. Особливу увагу консультанти акцентували на необхідності легалізації трудових відносин з метою забезпечення соціальних гарантій в майбутньому.


Переглядів: 266 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz