НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 13 » ОБЛРАДА: РОЗПОЧАТО БУДІВНИЦТВО ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ У ШЕСТИ РАЙОНАХ ОБЛАСТІ
11:10
ОБЛРАДА: РОЗПОЧАТО БУДІВНИЦТВО ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ У ШЕСТИ РАЙОНАХ ОБЛАСТІ
Звітують…
Депутати заслухали звіт постійної комісії обласної ради з питань будівництва, архітектури, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій про виконання у 2012 році Комплексної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів соціальної інфраструктури до 2015 року. Зокрема, в рамках реалізації програми у 2012 році завершено ремонтно-будівельні роботи шести закладів освіти, двох закладів охорони здоров’я, розпочато будівництво освітніх закладів в Кельменецькому, Заставнівському, Герцаївському, Путильському, Хотинському та Сторожинецькому районах.
Постійна комісія розглянула лист Кіцманської райдержадміністрації щодо підключення до магістрального водогону «Дністер-Чернівці» та вирішила надіслати його КП «Чернівціводоканал» для відповідного реагування. Депутати також обговорили питання стану готовності до пропуску льодоходу, паводків, повені на території Чернівецької області та про нагородження грошовими преміями переможців щорічного обласного конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку».
Переглядів: 313 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz