НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 17 » ПРОКУРАТУРА КЕЛЬМЕНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЗАХИСТИЛА ПІДПРИЄМЦІВ
10:22
ПРОКУРАТУРА КЕЛЬМЕНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЗАХИСТИЛА ПІДПРИЄМЦІВ
Незаконні перевірки…
Прокуратурою Кельменецького району постійно вживаються заходи щодо попередження та недопущення незаконного чи надмірного втручання правоохоронних та контролюючих органів в діяльність суб’єктів господарювання. У зв’язку з цим у 1 кварталі 2013 року проведено ряд наглядових перевірок, за результатами яких були виявлені непоодинокі порушення вимог чинного законодавства.
- За результатами проведення прокуратурою району перевірки щодо додержання вимог чинного законодавства про захист конституційних засад підприємницької діяльності у Кельменецькому РВ УМВС України у Чернівецькій області були виявлені суттєві порушення, - розповідає прокурор району Андрій Городенський. – Зокрема, випадки проведення перевірок діяльності суб’єктів господарювання без відповідних направлень. До речі, за їх результатами складалися протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, за результатами розгляду яких підприємці притягувались до відповідальності.
На усунення вказаних порушень вимог закону прокуратура внесла відповідне подання на адресу керівництва Кельменецького РВ УМВС, за результатами розгляду якого 2 осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
Також за результатами проведених перевірок в діяльності Управління ветеринарної медицини в Кельменецькому районі виявлені непоодинокі випадки порушення вимог Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) в сфері господарської діяльності». Це безпідставне включення до переліку об’єктів, які підлягають перевірці, майже всіх без винятку суб’єктів малого та середнього бізнесу, що діють на території району, дублювання проведення одних і тих самих перевірок у квартальних планах роботи вказаного управління, при оформленні відповідних направлень на проведення перевірок в них не вказувалися їх підстави, у самих направленнях відсутні підписи представників суб’єктів, які перевірялися, про отримання відповідних примірників таких направлень тощо.
Вказані порушення свідчать про безпідставне та надмірне втручання управління в діяльність суб’єктів господарювання. Тому прокуратурою району внесене відповідне подання на адресу начальника головного управління ветеринарної медицини у Чернівецькій області, за результатами розгляду якого 3 осіб вказаного контролюючого органу притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
Переглядів: 461 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz