НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 21 » "ДИНАМО" РОЗГРОМИЛО "ЗОРЮ" 5:0
17:27
"ДИНАМО" РОЗГРОМИЛО "ЗОРЮ" 5:0
Відірвалися…
"Зоря" - "Динамо" - 0:5
Голи: 0:1 - Ярмоленко (29), 0:2 - Ідейє (38), 0:3 - Ідейє (80), 0:4 - Безус (88), 0:5 - Гусєв (90+4)
"Динамо" провело один із найяскравіших поєдинків у нинішньому чемпіонаті України. Кияни впевнено та красиво переграли луганців, зумівши забити аж 5 голів.
З перших хвилин матчу було помітно, що гості діють більш організовано та небезпечно, ніж команда Юрія Вернидуба. Однак відкрити рахунок у матчі вдалося лише на 29 хвилині. Відзначився Андрій Ярмоленко. Ще до перерви "біло-сині" збільшили перевагу до двох м'ячів, забезпечивши таким чином собі комфортний рахунок.
Після відпочинку "Зоря" почала діяти значно активніше, але луганцям бракувало майстерності, тому й ударів по воротах майже не було. Натомість "Динамо" провело ще кілька результативних атак та довело рахунок до розгромних 0:5. Ідейє оформив дубль, Безус відзначився дебютним голом у футболці "біло-синіх", а крапку у матчі поставив Гусєв, який впевнено реалізував пенальті.
Таким чином, "Динамо" здобуває чергову перемогу та повертається на другу сходинку у турнірній таблиці, де перебуватиме принаймні до завтра, поки свій матч не зіграє "Металіст".
Переглядів: 377 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz