НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 29 » Судові оголошення
12:19
Судові оголошення
Першотравневий районний суд м.Чернівці викликає Товкача Руслана Борисовича, який зареєстрований за адресою: м.Чернівці вул.Барбюса, 22, кв. 5 як відповідача у судове засідання по цивільній справі за позовом ПАТ КБ "ПриватБанк” до Товкача Руслана Борисовича про стягнення заборгованості на 14 год. 00 хв. 28 травня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Головна, 105, каб. №8.
У разі вашої неявки в судове засідання, справу буде розглянуто без вашої участі.
О.В.ВОЛЬСЬКА-ТОНІЄВИЧ,
суддя Першотравневого районного
суду м.Чернівці  

Першотравневий районний суд м.Чернівці викликає Журавльова Андрія Юрійовича, останнє місце проживання якого відоме за адресою: вул. Сак­саган­ського, 2/6, м.Чернівці, як відповідача у судове засідання по цивільній справі за позовом Побережника Сергія Пилиповича до Журавльова Андрія Юрійо­вича про стягнення заборгованості за договором позики.
Справа призначена на 14 год. 00 хв. 08 травня 2013 року в приміщенні Першотравневого районного суду, розташованого за адресою: м.Чернівці, вул. Головна, 105, каб. №1.
У разі вашої неявки в судове засідання, справу буде розглянуто за вашої відсутності.
І.А.СКУЛЯК,
суддя Першотравневого  районного суду м.Чернівці  

У провадженні Вижницького районного суду Чернівецької області знаходиться цивільна справа №713/697/13-ц за позовом ПАТ КБ "Ідея Банк” до Штиволока Вікторії Миколаївни, про стягнення боргу за кредитним договором.
Розгляд зазначеної справи повторно призначений на 10.00 год. 07 травня 2013 року в приміщенні Вижницького районного суду Чернівецької області по вул.Українська, 13, м.Вижниця, Чернівецька область, суддя Пилип’юк І.В.
Суд викликає Штиволоку Вікторію Миколаївну, 18.01.1977 року народження, як відповідача по справі. Явка до суду є обов’язковою, у разі неявки відповідача справа розглядатиметься за наявними матеріалами.
І.В.ПИЛИП’ЮК,
суддя Вижницького районного суду
Чернівецької області
Переглядів: 380 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz