НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 26 » СУДОВІ ОГОЛОШЕННЯ
09:18
СУДОВІ ОГОЛОШЕННЯ
Кіцманський районний суд викликає Коломіну Олену Георгіївну, 9 серпня 1986 року народження, останнє місце проживання якої за адресою с.Суховерхів Кіцманського району Чер­нівецької області у судове засідання як відповідача у цивільній справі за позовом публічного акціонерного товариства КБ "ПриватБанк” до Коломіної Олени Георгіївни про стягнення заборгованості, яку призначено на 15 годину 30 хвилин 29 липня 2013 року за адресою: м.Кіцмань, вул.Незалежності, 50.
Явка до суду є обов’язковою, а в разі неявки в судове засідання справа буде розглянута без вашої участі.
Л.О.МАСЮК, суддя Кіцманського районного суду

Кіцманський районний суд викликає Мазурика Марка Васильовича, 10 лютого 1964 року народження, останнє місце проживання якого за адресою вул.Барнаульська, 1а м.Чернівці у судове засідання як відповідача у цивільній справі за позовом публічного акціонерного товариства КБ "ПриватБанк” до Мазурика Марка Васильовича про стягнення заборгованості, яку призначено на 15 годину 00 хвилин 29 липня 2013 року за адресою: м.Кіцмань, вул.Незалежності, 50.
Явка до суду є обов’язковою, а в разі неявки в судове засідання справа буде розглянута без вашої участі.
Л.О.МАСЮК, суддя Кіцманського районного суду

Шевченківський районний суд м.Чернівці викликає Гаджиєва Ельшана Гаджи-Огли, останнє відоме місце проживання: м.Чернівці, вул.Комарова, 33/97, як відповідача в судове засідання по цивільній справі №727/6320/13-ц, провадження №2/727/1559/13 за позовною заявою Постевки Катерини Олександрівни до Гаджиєва Ельшана Гаджи-Огли про усунення перешкод у користуванні власністю шляхом визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням на 10 год. 00 хв. 30 липня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна, 4, кабінет №5.
У разі неявки в судове засідання відповідача Гаджиєва Ельшана Гаджи-Огли справу буде розглянуто в його відсутності за наявними матеріалами.
О.Г.ЛІТВІНОВА,
суддя Шевченківського районного суду м.Чернівці

Шевченківський районний суд м.Чернівці викликає Костя Романа Богдановича, останнє відоме місце проживання за адресою: м.Чернівці, просп. Неза­лежності, 119/26 як відповідача в судове засідання по цивільній справі за позовом Вигнана А.М. до Мак­симюк С.В., Олексюк Т.П., Легіновича В.С., Ар­сенія О.В., Костя Р.Б., Цуркан Л.В., Чернівецького КОБТІ, третя особа – Шевченківський ВДВС Черніве­цького МУЮ про визнання недійсними договорів купівлі-продажу нежитлових приміщень на 10 годину 31 липня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул. Ка­федральна, 4, кабінет №13.
Відповідачу роз’яснюється, що у разі неявки в су­до­ве засідання справу буде розглянуто у його відсутності.
М.І.ДАНИЛЮК, голова Шевченківського районного суду м.Чернівці


Кіцманський районний суд викликає Кол­макова Віорела Володимировича, 21 лютого 1984 року народження, останнє місце проживання якого за адресою вул.Барбюса, 6 м.Чернівці у судове засідання як відповідача у цивільній справі за позовом Колмакової Наталії Василівни до Колмакова Віорела Володи­мировича про стягнення аліментів, яку призначено на 9 годину 30 хвилин 30 липня 2013 року за адресою: м.Кіцмань, вул. Неза­лежності, 50.
Явка до суду є обов’язковою, а в разі неявки в судове засідання справа буде розглянута без вашої участі.
Л.О.МАСЮК, суддя Кіцманського районного суду

Шевченківський районний суд м.Чернівці викликає РУДЕНКА Василя Миколайовича, який не зареєстрований, останнє відоме місце проживання: м.Чернівці, вул.Дарвіна, 17/2, як відповідача в судове засідання по цивільній справі за позовом прокурора Першотрав­невого району м.Чернівці в інтересах дитини Руденка Д.В., від імені якого виступає його мати Руденко М.С. до вас про надання дозволу на виїзд дитини за кордон на 14 год. 00 хв. 30 липня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна, 4, кабінет №21.
У разі вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у вашу відсутність.
Л.К.КИРИЛЮК, суддя Шевченківського районного суду м.Чернівці

Шевченківський районний суд м.Чернівці викликає Вакурова Сергія Вікторовича за останнім відомим місцем реєстрації в м.Чернівці, вул.П.-Кільцева, 1/101, та Косенкову Катерину Сергіївну за останнім відомим місцем реєстрації в м.Чернівці, вул.П.-Кільцева, 19/36 як відповідачів у судове засідання по цивільній справі за позовом ПАТ "родовід Банк” про стягнення заборгованості за кредитним договором  на 10.00 2 серпня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна, 4, кабінет №12.
У разі вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у вашу відсутність.
С.Є.ДУДАКОВ, суддя Шевченківського районного суду м.Чернівці


Шевченківський районний суд м.Чернівці викликає Мацків Вадима Володимировича, Мацків Сергія Володимировича, Боролюк Зінаїду Миколаївну, Гелленову Ірину Володимирівну за останнім відомим місцем реєстрації в м.Чернівці, пр. Незалежності, 99/23, як відповідачів у судове засідання по цивільній справі за позовом ПАТ "БМ Банк” про стягнення заборгованості та виселення 16.00 2 серпня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул. Ка­федральна, 4, кабінет №12.
У разі вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у вашу відсутність.
С.Є.ДУДАКОВ,
суддя Шевченківського районного суду м.Чернівці


Шевченківський районний суд м. Чер­нівці викликає Фарманову Ганну Петрів­ну, яка зареєстрована та проживає за адресою: м.Чернівці, вул.Головна, 218/40 як відповідача в судове засідання по цивільній справі за позовом Микитюк Л.І. про припинення права на частку в спільному майні та визнання права власності на 1/4 частку квартири на 11.00 6 серпня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна, 4, кабінет №13.
Відповідачу роз’яснюється, що у разі неявки в судове засідання справу буде розглянуто у його відсутності.
М.І.ДАНИЛЮК, голова Шевченківського районного суду м.Чернівці


Шевченківський районний суд м. Чер­нівці викликає Червенюка Сергія Владис­ла­вовича, який не зареєстрований, останнє ві-доме місце проживання: м.Чернівці, вул. Гай­дара, 9а, як відповідача в судове засідання по цивільній справі за позовом ПАТ КБ "Приват­Банк” до вас про стягнення заборгованості на 9 год. 30 хв. 12 серпня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна, 4, кабінет №21.
У разі вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у вашу відсутність.
Л.К.КИРИЛЮК, суддя Шевченківського районного суду м.Чернівці


Кіцманський райсуд Чернівецької області викликає Якімовича Воло­димира Васильовича, 1979 року народження, мешканця села Борівці Кіцман­ського району Чернівецької області як відповідача у справі за позовом ПАТ "При­ват­банк” про стягнення заборгованості, яке призначено до розгляду на 10 годину 30 хвилин 7 серпня 2013 року.
Явка до суду є обов’язковою. В разі неявки вас в судове засідання справа буде розглянута без вашої участі.
В.М.МІЗЮК, суддя Кіцманського райсуду




Переглядів: 386 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz