НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 23.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 11 » ТАРАС КУТОВИЙ (ФРАКЦІЯ «УДАР»): ЗА ДОПОМОГОЮ ЛУЦЕНКА ВЛАДА ХОЧЕ РОЗКОЛОТИ ОПОЗИЦІЮ
14:05
ТАРАС КУТОВИЙ (ФРАКЦІЯ «УДАР»): ЗА ДОПОМОГОЮ ЛУЦЕНКА ВЛАДА ХОЧЕ РОЗКОЛОТИ ОПОЗИЦІЮ
Політичні ігри…
Як повідомляє прес-служба УДАРу:
«У ЗМІ з'являються заяви, мета яких - посварити опозицію. Хоча б нещодавня інформація про те, що Луценко претендуватиме на крісло мера Києва, яку з підробленою сторінки в соцмережі поширили від імені нардепа Павла Різаненко. Але він не має до цього ніякого відношення, і таких заяв ніколи не робив», - сказав народний депутат Тарас Кутовий (фракція «УДАР»).
Нардеп вважає, що партійна приналежність Луценко не так важлива, він може увійти в якусь опозиційну партію або створити власний рух, головне, що мета діяльності опозиції і Луценко буде одна - повалення Президента Віктора Януковича.
Нагадаємо, 7 квітня Янукович помилував Луценко. Після цього Партія регіонів неодноразово висловлювала сподівання на те, що його звільнення покладе край єдності опозиції.
Переглядів: 312 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz