НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 18.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 19 » У Президента Польщі кинули яйцем
15:31
У Президента Польщі кинули яйцем
В Луцьку опісля молебню за душі загиблих під час Волинської трагедії у Президента Польщі Броніслава Коморовського влучили яйцем. Інцидент стався приблизно о 13.40-13.45, коли Глава Польщі вийшов з костелу та прямував Замковою площею. 
В цей час з натовпу хлопець на вигляд 15-17 років влучив у Президента яйцем. Винуватця інциденту миттєво затримали. В УМВС України у Волинській області УНІАН повідомили, що після меси Комо­ровський підійшов поспілкуватися з віруючими, його охорона не заперечувала. Серед тих, хто підійшли до Президента Польщі, як з`ясувалося пізніше, був 21-річний уродженець За­порізької області. Він підійшов до Коморовського і нібито розчавив у нього на плечі яйце. Молодика затримали і відправили на огляд на предмет наявності в його крові алкоголю. Також поширена інформація, що хлопець, який кинув у Коморовського яйце, нібито мав при собі рюкзак з написом "Свобода". Проте в міському осередку партії "Свобода" спростували свою причетність до цього інциденту. 
Невдовзі сайт УП повідомив, що хуліган, який атакував Пре­зидента Польщі під виглядом націоналіста, виявився учасником антифашистської організації "Слов'янська гвардія". В організації ж запевняють, що не знали про хуліганські наміри соратника.
"Активіст, який з символікою націоналістичної партії "Свобода" атакував Президента Польщі, виявився антифашистом із За­по­ріж­жя. Ймовірною причиною вчинку була провокація. В організації антифашистів "Слов'янська гвардія" спростовують чутки про сплановану акцію", – йдеться в матеріалі.
"Дійсно, Іван Ш. є одним з постійних учасників спортивних заходів, що проводить "Сло­в'ян­ська гвардія". При цьому офіційно заявляємо, що інцидент за участі Івана Ш. не є запланованою акцією і погодженою з керівництвом "Слов'янської гвардії", – заявив керівник організації Володимир Рогов.
"Більше того, наразі через неможливість зв'язатися з ним, ми не маємо можливості озвучити справжні причини, що спонукали Івана Ш. до хуліганських дій стосовно Президента Республіки Польща пана Коморовського", – додав він.
Переглядів: 388 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz