НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 25.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 11 » Вистава Будапештського театру оперети викликала у чернівчан фурор
13:55
Вистава Будапештського театру оперети викликала у чернівчан фурор
Велике мистецтво…
У Чернівці угорські артисти приїхали двома автобусами. Це коллектив із 112-ти людей, серед яких оркестранти і танцюристи.
Виставу відвідали губернатор краю Михайло Папієв та секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.
«Сьогодні у цій залі зібралось все місто, як це було завжди у Чернівцях, коли приїздили великі артисти. Від імені буковинців, які, певен, добре знаються на музичному мистецтві, я щиро дякую артистам Будапештської оперети за задоволення, яке ви подаруєте всім нам», - підкреслив керівник виконавчої влади краю. Михайло Папієв окремо подякував Генеральному консулу Угорщини пану Йожефу Бачкаї за цей мистецький дарунок Буковині та висловив сподівання, що цим святом оперети започаткована нова сторінка співпраці між Чернівецькою областю та Угорщиною.
“Я вражений професійним рівнем угорських артистів, – сказав Віталій Михайлішин. – Цього вечора завдяки зусиллям Генеральним консулом Угорщини в Ужгороді Йожефа Бачкаї та його заступника Ендре Саліпскі ми всі отримали неабияке задоволення. Це була унікальна зустріч Будапешта і Чернівців. Зазначу, що подібні акції у рамках співпраці Угорщини та України стануть традиційними.”
Переглядів: 391 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz