НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 25.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 5 » З 15 КВІТНЯ НА АВТОДОРОГАХ БУДУТЬ ВСТАНОВЛЮВАТИ НОВІ ДОРОЖНІ ЗНАКИ
18:15
З 15 КВІТНЯ НА АВТОДОРОГАХ БУДУТЬ ВСТАНОВЛЮВАТИ НОВІ ДОРОЖНІ ЗНАКИ
Вдаримо знаками по бездоріжжю!..
Нові знаки будуть встановлювати поки що лише на новозбудованих ділянках доріг. На дорогах, що вже в експлуатації, їх будуть встановлювати поступово.
Як повідомив начальник Центру з безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС України Сергій Будник, змінені правила передбачають 11 нових дорожніх знаків, переважно трьох категорій: інформаційні, сервісні та вказівні, які передбачені Віденською конвенцією про дорожні знаки і сигнали.
За його словами, ДАІ перший місяць дії змінених правил зосередить свою роботу з їх порушниками не на стягуванні штрафів, а на роз'яснювальній та профілактичній роботі.
Як повідомлялося, згідно зміненим ПДР дорожні знаки повинні відповідати вимогам національного стандарту, вони не повинні бути закриті повністю або частково від учасників дорожнього руху будь-якими перешкодами, повинні проглядатися на відстані не менше 100 м у напрямку руху і бути розміщені не вище 6 м над рівнем проїзної частини. ПДР тепер будуть вимагати, щоб знаки встановлювалися на тій стороні дороги, яка відповідає напрямку руху, і розміщувалися таким чином, щоб передана ними інформація могла сприймати саме тими учасниками руху, для яких вона призначена.
Переглядів: 333 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz