НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Субота, 20.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 03
Три тисячі патронів
Вчора в селі Берегомет Кіцманського району співробітники УМВС області затримали двох буковинців, які підозрюються у продажі вогнепальної зброї та боєприпасів.
У рамках розслідування кримінального провадження співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС із залученням Державтоінспекції затримали двох мешканців міста Чернівці. Під час огляду їх автомобіля правоохоронці виявили і вилучили холодну зброю та 3 тисячі набоїв калібру 5,6 мм.
Також у ході проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів міліціонери виявили деталі та механізми для вогнепальної зброї та боєприпаси до неї.
Затримані наразі перебувають під вартою.
Тривають слідчі дії за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. ... Читати далі »
Переглядів: 319 | Додав: Informer | Дата: 03.05.2013 | Коментарі (0)

Анонс
26 травня на території Центрального парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка відбудеться ІХ Буковинський туристичний ярмарок та І фестиваль «Смак Чернівців». Ярмарок проводиться з метою представлення туристичного потенціалу Буковинського краю та популяризації відпочинку.
Програма туристичного ярмарку передбачає ознайомлення з туристично-рекреаційними можливостями міста Чернівців та Буковини, презентації тематичних видів туризму, відпочинку в туристичних комплексах і сільських садибах, Медових турів Буковини та культурної спадщини національних громад.
Представники туристичних фірм проведуть ярмарок та розіграш путів ... Читати далі »
Переглядів: 343 | Додав: Informer | Дата: 03.05.2013 | Коментарі (0)

Контроль
Згідно з досягнутою під час перебування Михайла Папієва у Києві домовленістю, в Чернівецькій області перебуває з робочою поїздкою голова Державного агентства автомобільних доріг України Євген Прусенко.
Разом з головою обласної державної адміністрації нещодавно призначений керівник Укравтодору безпосередньо знайомиться з ситуацією, що склалась на автомобільному мосту через р. Дністер у с. Атаки Хотинського району на межі Чернівецької та Хмельницької областей, а також станом автомобільних доріг державного значення на території регіону та організацією ремонтних робіт на них.
Михайло Папієв і Євген Прусенко перевірять стан автомобільного мосту в с. Звенячин, що з’єднує Буковину з Тернопільською областю, який також потребує нагального ремонту.
Керівник край ... Читати далі »
Переглядів: 374 | Додав: Informer | Дата: 03.05.2013 | Коментарі (0)

Попередження
Запобігти проникненню небажаних гостей до вашого помешкання і звести до мінімуму обсяг можливих втрат цілком у ваших силах.
Якщо ви запланували виїзд на природу, або кількаденні поїздки - не ігноруйте елементарні заходи безпеки! Перед тим, як вийти з помешкання ретельно перевірте справність замків і щільно закрийте всі засувки на вікнах, кватирках, балконних та вхідних дверях.
Не залишайте домівку без нагляду. Скористайтеся послугами служби охорони, або домовтесь з сусідами чи рідними, щоб вони навідувались час від часу до вашого помешкання. Потурбуйтесь про те, щоб хтось отримував вашу кореспонденцію, адже заповнена поштова скринька - явна ознака довгої відсутності господарів вдома.
Також ми рекомендуємо мешканцям міста та області повідомляти за н ... Читати далі »
Переглядів: 327 | Додав: Informer | Дата: 03.05.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz