НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 14
Охорона водних ресурсів
Чернівецька міжрайонна прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері провела перевірки на об’єктах комунальної власності щодо додержання ними законодавства про охорону і раціональне використання водних ресурсів. І виявила факти порушення вимог природоохоронного законодавства. А саме вимог Водного кодексу України, відповідно до якого до обов’язків водокористувачів віднесено здійснення обліку забору та використання вод, ведення контролю за якістю і кількістю скинутих у водні об’єкти зворотних вод і забруднюючих речовин та за якістю води у контрольних створах.
- За наслідками проведених перевірок прокуратурою пред’явлено до Господарського суду Чернівецької області дві позовні заяви в інтересах ... Читати далі »
Переглядів: 331 | Додав: Informer | Дата: 14.05.2013 | Коментарі (0)

Оздоровлення
Як інформує департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, відповідно до змін в законодавстві України про соціальний захист громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, їм надано право вільного вибору санаторно-курортного закладу відповідного профілю.
Відповідно до поданих заяв, область потребує для оздоровлення «чорнобильців» 869 путівок для дітей шкільного віку в групах і 78 путівок для матері і дитини. Середня вартість путівки - 3 тис. 480 гривень.
Міністерство соціальної політики України централізовано проводить тендер на закупівлю путівок в санаторно-оздоровчі заклади з наступним розподілом їх між адміністративно-територіальними одиницями, повідомляє департамент.
Переглядів: 272 | Додав: Informer | Дата: 14.05.2013 | Коментарі (0)

Трагедія
Міністерств закордонних справ України перевіряє інформацію щодо обставин смерті в Італії іммігрантки українського походження. Про це повідомив речник МЗС України Олександр Дикусаров. Зокрема, як повідомляє "Українська газета" в Італії, 36-річну іммігрантку українського походження було знайдено мертвою у провінції Неаполя. Вбивство сталося вночі 11 січня в її квартирі у Памільяно д'Арко. Згідно із попередніми даними, жінка працювала в місцевому барі і лише кілька місяців тому переїхала у нове помешкання на вулиці Трієсте. Поліція працює над розкриттям мотиву і подробиць вбивства. Нагадаємо, у грудні в Мілані знайшли мертву українку.
Переглядів: 347 | Додав: Informer | Дата: 14.05.2013 | Коментарі (0)

Буковинська кухня
Місячник гурмана у Чернівцях розпочнеться сьогодні із дегустації перших страв “Смачна юшка”. Протягом дня чернівчани та гості міста отримають насолоду від страв за особливими рецептами буковинської кухні зі знижкою у 20%. Знижка діятиме у закладах, які долучилися до проведення місячника:
Бар «Шоколадний», вул.Кобилянської,22
Ресторан «Гном-централь», вул.Ватутіна, 1
Ресторан «Шарм», вул.Червоноармійська, 5
Ресторан «Гопачок», вул.Червоноармійська, 38
Розважальний комплекс «Клеопатра», вул.Ентузіастів, 2-д
Ресторан «Чічері», проспект Незалежності, 96
Також за знижкою тут можна буде смачно поїсти 15 травня (“М’ясо по-буковинськи”), 21 травня (“Рибний калейдоскоп”) та 22 травня (фірмові страви “Буковинський калейдоскоп ... Читати далі »
Переглядів: 321 | Додав: Informer | Дата: 14.05.2013 | Коментарі (0)

Проект «Чисте місто»
У рамках впровадження національного проекту «Чисте місто» Чернівецькою міською радою спільно з державним агентством України з інвестицій та управління національними проектами планується будівництво сміттєпереробного комплексу в м. Чернівцях.
Зазначеним заводом буде організовано сортування та переробку відходів 3 і 4 класу небезпеки, у тому числі і батарейок.
Начальник уравління комунального господарства департаменту житлово-комунального комплексу Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик повідомив, що аналогічні заводи буде зведено ще в 9 містах України.
Переглядів: 283 | Додав: Informer | Дата: 14.05.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz