НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 23.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 20 » 7 АКТИВНИХ СІМЕЙ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗАГАЛЬНОМІСЬКОМУ СВЯТІ СІМ’Ї ЧЕРНІВЦІВ
17:39
7 АКТИВНИХ СІМЕЙ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗАГАЛЬНОМІСЬКОМУ СВЯТІ СІМ’Ї ЧЕРНІВЦІВ
Свято
З нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія» відбулось загальноміське «Свято сім’ї Чернівців – 2013», організоване Чернівецьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом у справах сім’ї та молоді, та управлінням по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради.
Свято сім’ї проводилось з метою популяризації сімейних цінностей, здорового способу життя, розкриття творчого потенціалу сімей. У ньому взяли участь сім активних, спортивних, творчих сімей з дітьми.
Переможців визначала суддівська колегія на чолі із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександром Паскарем.
У номінації “Спортивна родина” перемогу здобула сім’я Завадюків та отримала сертифікат на романтичну вечерю на двох в ресторані «Гопачок».
У номінації “Сімейна гармонія“ перемогу здобула сім’я Добровольських та отримала сертифікат на романтичну вечерю на двох в ресторані «Буковинська Троя».
У номінації “Дружня родина” перемогу здобула сім’я Тележинських та отримала сертифікат на романтичну вечерю на двох в ресторані «Преміум».
У номінації “Універсальна родина” перемогу здобула сім’я Голяновських та отримала сертифікат на романтичну вечерю на двох в ресторані «Смерекова хата».
У номінації “Творча родина” перемогу здобула сім’я Орловських та отримала сертифікат на романтичну вечерю на двох у ресторані «Маестро Блюз».
У номінації “Козацькому роду нема переводу” перемогу здобула сім’я Ярмістих та отримала сертифікат на романтичну вечерю на двох в ресторані «Шарм».
У номінації “Сімейні цінності” перемогу здобула сім’я Ліберт та отримала сертифікат на романтичну вечерю на двох в ресторані «Сорбона».
Всі учасники загальноміського «Свята сім’ї Чернівців – 2013» отримали подарунки та квіти від секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина.
До дня Матері учасниці Свята отримали абонементи на відвідування жіночого фітнес – клубу «Fit Curves». Усі родини отримали Сертифікати на безкоштовне відвідування боулінгу на 1 годину від Боулінг – центру «Турбіна», діти – запрошення на майстер-клас від шеф-кухаря ресторану «Турбіна», а також солодкі подарунки від кондитерського дому «Ваніль». Глядачі та учасники Свята отримали морозиво від торгової марки «Ажур», повітряні кульки від мережі дитячих супермаркетів «Антошка» та воду від ТОВ «Рома».
Конкурсну програму супроводжували майстер-класи від вихованців дитячо-юнацької спортивної школи по футболу та клубу карате «Досінтай», видовищний показовий виступ чернівецької команди із стріт – варкауту та танцювальні композиції учасників школи танців Movе On. Ведучими загальноміського «Свята сім’ї Чернівців – 2013» були переможці одинадцятого конкурсу «Молода сім’я – 2012» Лариса та Павло Токарі.
Переглядів: 330 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz