НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Середа, 24.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 11 » НОВОДНІСТРОВЦІ ОБРАЛИ НОВОГО МЕРА
10:52
НОВОДНІСТРОВЦІ ОБРАЛИ НОВОГО МЕРА
У неділю у місті Новодністровськ обрали нового мера. Ним став Володимир Мельник – кандидат від Партії регіонів, якого висунути цій політичній силі рекомендували працівники ГАЕС, ГЕС-1 та ГЕС-2. Вибори у Новодністровську продемонстрували, що громада міста цього разу підійшла до виборчого процесу зріло, виважено і відповідально. 
Люди віддали голоси не за політика, не за демагога, не за авантюриста, як, чого гріха таїти, у минулі роки. Обрали свого – енергетика, профспілкового лідера, ще й до того ж з досвідом керівної роботи у міській раді. Людину виважену і толерантну. Лузери і аутсайдери цих виборів, у тому числі й висуванці від опозиційних сил, дістали дірку від бублика, а не довіру народу. До честі керівництва виконавчої влади області й особисто Михайла Папієва вибори у Новод­ністров­ську пройшли без використання будь-якого адмінресурсу, була забезпечена чесність, прозорість та демократичність процесу
 Партію регіонів слід похвалити за те, що вона з року в рік стає серйозним виборчим стратегом та гравцем. Регіонали не метушилися в останні, особливо заборонені для агітації дні, агітацію проводили по-дорослому, чесно і відкрито, не вв’язувалися у провокації, чітко дотримувалися Закону і агітували за таке ж ставлення до виборів опонентів. Тому було смішно дивитися, як у суботу та неділю, коли вже агітувати було пізно і протизаконно, опозиційні лідери на чолі з Максимом Бурбаком бігали, як ошпарені, по місту енергетиків, намагаючись хоч якось вплинути на вибори, які пішли не за їхнім сценарієм. Звичка курити бамбук, а потім аврально намагатися виправити ситуацію, підводить опозиціонерів усе частіше. Люди починають розуміти їх усе менше. А вірити і поготів. До всього ще й хочеться запитати пана Бурбака, чому це його підлеглий із Фронту змін балотувався на виборах від партії "Реформи та порядок”? Чи то "Фронт змін” зовсім не користується популярністю у Новод­ніс­тровську, чи то пан Бурбак не може звірити чорну бухгалтерію з білою і не пам’ятає, його Панчишин чи чий. Як би там не було, людей дурити наскоками уже не вдається. У Новодністровську люди не повірили опозиціонерам точно так же, як не повірили їхнім потугам у парламенті скасувати пільги для Президента, Прем’єра та народних депутатів, де до ухвалення закону, запропонованого Арсенієм Яценюком, схоже, для піару, не вистачило 26 голосів, тоді як 31 народний депутат від опозиції за нього не проголосував. Можна вірити у такі чесні наміри? Отож даремно пани опозиціонери збивали черевики об сходи новодністровських виборчих дільниць в останні години до завершення виборчих перегонів. Окрім сміху і збиткування з боку людей, це нічого не дало. До речі, то й же лідер Партії регіонів Михайло Папієв у день виборів спокійнісінько відправляв на полонини отари у Красноїльську, віддаленому від Новодністровська майже на 200 кілометрів. Це свідчить про впевненість і про намагання забезпечити повну прозорість та демократичність виборчого процесу. Вітаємо мешканців Новодністровська з новим вибором – мером від Партії регіонів! Дуже сподіваємося, що він служитиме не партії, членом якої він, до речі, не є, а громаді міста. Віримо, що його енергетичне походження дасть місту повну підтримку і сприяння від керівництва енергетичних підприємств, профільних міністерств та відомств. Сприяння виконавчої влади, схоже, теж буде. У добрий час. 
Красноїльських овець за сприяння буковинської влади вівчарі вивели на полонини. Та повертаючись до інших наших баранів, не зле було б пригадати добру традицію, коли  на вокзалах подорожніх, котрі покидали міста, у тому числі й тих, хто отримали вухо від оселедця, проводжали "маршем слов’янки”. Чи не пора повернути цю добру традицію для людей, які придумали себе політиками, а з цього нічого не вийшло. Буковинський і бессарабський нарід не дурний.  
Вл. інф. 
Переглядів: 382 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz