НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 9 » ПОБИЛИ ДВІ СІМ’Ї МЕТАЛЕВИМИ ТРУБАМИ
11:34
ПОБИЛИ ДВІ СІМ’Ї МЕТАЛЕВИМИ ТРУБАМИ
Візит
На другий день Великодніх свят до лікарні швидкої медичної допомоги звернулись троє чернівчан та один мешканець села Мамаївці з тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості. Як з’ясувалося, всі вони були учасниками сутички, що виникла ввечері 5 травня в одному з чернівецьких приватних помешкань.
За попередніми даними, на подвір’я, де відпочивали дві сім’ї, прийшли троє чоловіків, озброєних металевими трубами, і розпочали бійку. В результаті всі присутні, серед яких було двоє жінок, отримали тілесні ушкодження. Також невідомо чим розгнівані чоловіки побили дві автівки, що стояли там же на подвір’ї.
За словами постраждалих, їх вина полягала лиш у тому, що спільний знайомий всіх учасників бійки, годиною раніше збив сина одного з непроханих гостей та зник з місця ДТП. Розлючений батько вирішив що втікач переховується у своїх знайомих і замість того, щоб звернутися до найближчого відділку міліції, вдався до самосуду. Чоловік долучив так звану «групу підтримки», озброєну металевими трубами, та пішов встановлювати справедливість.
В результаті, з постраждалої сторони, батько хлопця сам перетворився на підозрюваного, адже правоохоронцями за фактом хуліганських дій було відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 296 ч. 4 КК України Хуліганство, яка передбачає покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.
Винуватця ДТП працівники міліції встановили в той же день. За фактом ДТП також відкрито кримінальне провадження, ведеться слідство.
Переглядів: 323 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz