НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 26.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 12 » "АВАНГАРД" (КРАМАТОРСЬК) - "БУКОВИНА" (ЧЕРНІВЦІ) - 1:0 (ДУМКИ ТРЕНЕРІВ)
10:58
"АВАНГАРД" (КРАМАТОРСЬК) - "БУКОВИНА" (ЧЕРНІВЦІ) - 1:0 (ДУМКИ ТРЕНЕРІВ)
Друга поразка поспіль
11 травня. Краматорськ. Стадіон «Авангард». 1500 глядачів.
Арбітр – Кривоносов, асистенти арбітра – Приступа, Петраков (усі – Київ), четвертий арбітр – Омельченко (Слов'я́нськ), інспектор ФФУ – Петров (Мелітополь).
«Авангард»: Пуговкін, Киселевський, Кравченко, Візавер, Бринько, Ковальов, Скарлош (Штогрін, 84), Собко, Швидкий, Швець (Піднебенной, 81), Козьбан. Запасні: Гордієнко, Шарко, Крещик. Головний тренер – Сергій Шевченко.
«Буковина»: Когут, Донець, Аблітаров, Керчу, Новотрясов, Лупашко, Орловський (Найко, 73), Боровець, Сантрапинських (Дорош, 63), Алан (Ятленко, 80), Маковійчук (Платон, 16). Запасні: Тукач, Єлов, Колесник. Головний тренер – Вадим Заяць.
Гол: Швець (80).
Попередження: Маковійчук (15), Керчу (21), Донець (53), Новотрясов (66), Швидкий (90).
Вилучення: Донець (75, фол останньої надії).
У 30 турі першості України чернівецька «Буковина» грала на виїзді з колективом «Авангард» (Краматорськ). Незважаючи на те, що підопічні Сергія Шевченка є дебютантами першої ліги, вони претендують на високі місця. Щодо «Буковини», то взяти участь у грі з «Авангардом» з різних причин не змогли взяти кілька гравців основного складу нашої команди. Зокрема, через перебір жовтих карток пропускав захисник Олександр Вечтомов. На жаль, вже на початку гри наш колектив зазнав чергової кадрової втрати – під час боротьби з гравцем «Авангарду» травмувався Степан Маковійчук. Нашому гравцеві наклали на підборіддя шви, а ось арбітр гри «нагородив» Степана … жовтою карткою.
На 32 хвилині на ударну позицію виходив кращий бомбардир «Буковини» Руслан Платон. Після удару Руслана шкіряна куля опинилася у руках голкіпера «Авангарду» Дмитра Пуговкіна. Через дві хвилини шанс відзначитися мали господарі поля. Після передачі Андрія Скарлоша «пострілу» по «рамці» «Буковини» завдавав Дмитро Козьбан. М'яч влучив у поперечину воріт нашої команди.
У другій половині зустрічі шанси вразити ворота суперника мали бразильський легіонер «Буковини» Алан та той же Руслан Платон. На жаль, шкіряна куля у воротах господарів так і не опинилася.
А на 67 хвилині зустрічі м’яч після ударів Євгена Швидкого та Андрія Скарлоша двічі потрапляв у стійку воріт «Буковини». Через 8 хвилин підопічні Вадима Зайця залишилися вдесятьох. Арбітр зустрічі трактував дії Андрія Донця проти Дмитра Козьбана, як фол останньої надії та вилучив нашого футболіста з поля. За 10 хвилин до завершення основного часу другого тайму гравці «Авангарду» спромоглися вразити ворота «Буковини». Влучного «пострілу» з метрів 25 завдав Дмитро Швець. На жаль, зрівняти результат нашим не вдалося. Підсумок гри – 1:0 на користь господарів поля.
Сергій Шевченко, головний тренер «Авангарду»: «Це була важка і складна гра з одним із лідерів. Тому ми готувалися до «Буковини», слідкували за ними. Ця команда у весняній частині показує гідний футбол і результат. Нам дуже була потрібна ця перемога. Ми повністю контролювали хід гри, створювали свої моменти, які не реалізували. І все ж, хлопці до кінця проявили вольові якості і довели справу до логічного завершення. Отримали таку важливу перемогу. Надалі у нас завдання одне: набрати максимум очок у матчах, які залишилися. Ми прагнемо піднятися вище у турнірній таблиці, а також у останній домашній зустрічі порадувати своїх уболівальників».
Вадим Заяць, головний тренер «Буковини» : «Вітаю «Авангард» із перемогою. Сьогодні було багато боротьби. З боку мені здалося те, що команди побоювалися одне одного. У першому таймі у нашої команди були можливості для того, щоби відзначитися. Хоча нам було важко, бо двоє футболістів вперше грали на незнайомих для них позиціях. І все ж, ми заслуговували на гол. «Авангард» - дуже сильна команда, яка ставить перед собою серйозні завдання».
ФСК "Буковина"
Переглядів: 323 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz