НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 2 » Судові оголошення
13:05
Судові оголошення
Садгірський районний суд м.Чернівці повторно викликає Антамонову Парасковію Епифанівну, 01.11.1951 року народження, Асламову Тетяну Семенівну, 13.03.1974 року народження, Асламову Інгу Семенівну, 01.01.1982 року народження, що проживають за адресою м.Чернівці, 2-й провулок Залізничний, 5, кв.3 як відповідачів по справі за позовом виконавчого комітету Чернівецької міської ради, як органу опіки і піклування, про зняття з реєстрації та визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням у зв’язку з відсутністю в ньому понад 6 місяців.
Розгляд справи призначений на15.05.2013 року об 11.30 у приміщенні Садгірського районного суду м.Чернівці, вул.Хотинська,3.
Явка до суду є обов’язковою. У разі вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у вашу відсутність за наявними матеріалами.
С.В.МІЛІНЧУК,
суддя Садгірського районного суду м.Чернівці

***
Садгірський районний суд м.Чернівці викликає Спатару Валерія Володимировича, який зареєстрований в с.Задубрівка, Заставнівський район, Чернівецька область як відповідача по справі за позовом Спатару Яни Борисівни про розірвання шлюбу.
Розгляд справи відбудеться о 10.00 07 травня 2013 року в приміщенні Садгірського районного суду м.Чернівці, вул.Хотинська,3.
Явка до суду є обов’язковою. У разі вашої повторної неявки в судове засідання справу буде розглянуто у вашу відсутність за наявними матеріалами.
Л.В.БАЙЦАР,
суддя Садгірського районного суду м.Чернівці
***
Сторожинецький районний суд Чернівецької області викликає як відповідача Івонуц Миколу Васильовича, 18.02.1974 р.н., останнє місце проживання с.Великий Кучурів Сторожинецького району Чернівецької області в судове засідання у цивільній справі за позовом Івонуц Інни Павлівни до Івонуц Миколи Васильовича про розірвання шлюбу та стягнення аліментів на 12 годину 00 хв. 08 травня 2013 року за адресою: м.Сторожинець, вул.Чернівецька, 6, кабінет №04.
У разі вашої неявки в судове засідання справа буде розглянута у вашій відсутності.
О.О.ДЯЧУК,
суддя Сторожинецького районного суду
***
У провадженні Кельменецького районного суду Чернівецької області знаходиться цивільна справа за позовом публічного акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк” до Рудої Наталі Миколаївни та Рудого Анатолія Петровича про стягнення заборгованості.
Судове засідання по справі призначено на 11 годину 30 хвилин 20 травня 2013 року.  
У судове засідання викликається відповідач Руда Наталя Миколаївна та Рудий Анатолій Петрович, останнє відоме місце проживання яких с.Грушівці Кельменецького району Чернівецької області та яким слід з’явитися у вказаний вище час до Кельменецького районного суду, який розташований в смт Кельменці на вул.Сагайдачного, 39а для участі у справі у якості відповідачів. Руда Наталя Миколаївна та Рудий Анатолій Петрович мають право подати всі раніше неподані докази. У випадку неявки Рудої Наталі Миколаївни та Рудого Анатолія Петровича справа буде розглядатись за їх відсутності. Рудій Наталі Миколаївні та Рудому Анатолію Петровичу слід повідомити суд про причини неявки.
О.В.ТЕЛЕШМАН,
суддя Кельменецького районного суду Чернівецької області
***
У провадженні Кельменецького районного суду Чернівецької області знаходиться цивільна справа за позовом Кельменецької районної державної адміністрації Чернівецької області до Скворцової Надії Анатоліївни та Скворцова Миколи Михайловича про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.
Судове засідання по справі призначено на 13 годину 30 хвилин 20 травня 2013 року.  
У судове засідання викликається відповідач Скворцова Надія Анатоліївна, останнє відоме місце проживання якої село Вовчинець, вул.Головна, 56 Кельменецького району Чернівецької області та відповідач Скворцов Микола Михайлович, останнє відоме місце проживання якого село Вовчинець, вул.Головна, 56 та місто Костянтинівськ вул.Калініна, 20 Ростовської області, Російська Федерація, та яким слід з’явитися у вказаний вище час до Кельменецького районного суду, який розташований в смт Кельменці на вул.Сагайдачного, 39а Чернівецької області Республіка Україна, для участі у справі у якості відповідачів. Відповідачі мають право подати всі раніше неподані докази. У випадку неявки відповідачів справа буде розглядатись за їх відсутності. Скворцовій Надії Анатоліївні та Скворцову Миколі Михайловичу слід повідомити суд про причини неявки.
О.В.ТЕЛЕШМАН,
суддя Кельменецького районного суду Чернівецької області
***
Хотинський районний суд Чернівецької області викликає в судове засідання, яке відбудеться 27 травня 2013 року о 10 годині в приміщенні суду за адресою вул.Незалежності, 25а, м.Хотин Чернівецької області, Руснак Світлану Василівну, 12.10.1969 року народження, останнє відоме місце проживання с.Клішківці Хотинського району Чернівецької області в якості відповідача по цивільній справі за позовом ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК” до Руснак Світлани Василівни про стягнення заборгованості.
О.А.МАРТИНЮК,
голова Хотинського районного суду Чернівецької області
Переглядів: 401 | Додав: red | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz