НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 24 » СУДОВІ ОГОЛОШЕННЯ
10:26
СУДОВІ ОГОЛОШЕННЯ
У провадженні Кельменецького районного суду Чернівецької області знаходиться цивільна справа за позовом Луньова Юрія Івановича до Губатого Володимира Миколайовича, Ващенка Сергія Васильовича та відділу державної виконавчої служби Кельменецького районного управління юстиції про визнання договору купівлі-продажу автомобіля дійсним, про визнання права власності на автомобіль, звільнення автомобіля з-під арешту.
Судове засідання призначено на 10 годину 00 хвилин 4 липня 2013 року.  
У судове засідання викликається Ващенко Сергій Васильович, який проживає в м.Київ проспект Героїв Сталінграда, 59, кв.72, та Губатий Володимир Миколайович,  який проживає в с.Грушівці Кельменецького району Чернівецької області, та яким слід з’явитися у вказаний вище час до Кельменецького районного суду за адресою  смт Кельменці, вул.Сагайдачного, 39а Чернівецької області. У випадку неявки Губатого Володимира Миколайовича та Ващенка Сергія Васильовича справа буде розглядатись за їх відсутності.
І.В.ХАРАБАРА, П.В.О. голови Кельменецького районного суду

Шевченківський районний суд м. Чернівці викликає Малюкова Сергія Олександровича, останнє відоме місце проживання м. Чернівці, вул. Чер­во­ноар­мійська, 109/9 в судове засідання по цивільній справі за позовом публічного акціонерного товариства комерційного банку "ПриватБанк” до Малю­кова Сергія Олександровича про стягнення заборгованості на 10 год. 00 хв. 8 липня 2013 року за адресою: м. Чер­нівці, вул. Кафедральна, 4, кабінет № 17.
У разі неявки відповідача Малю­кова С.О. в судове засідання, справа буде розглянута у його відсутність.
І.В. ЯРЕМА,  суддя Шевченківського районного суду м. Чернівці

Вижницький районний суд Черні­вецької області викликає Юрійчук Тетяну Петрівну, 12.07.1975 року на­родження, останнє відоме місце проживання с.Карапчів Вижни­цького району Черні­вецької області як від­по­відача по справі за позовом Публіч­ного акціонерного товариства комерційний банк "Приват­Банк” про стягнення за­боргованості на 01 липня 2013 року на 11.00.
Засідання відбудеться у приміщенні Вижницького районного суду за адресою: м.Вижниця, вул.Українська, 13, суддя Круглюк В.Г.
У разі неявки відповідача справу розглядатимуть за його відсутності.
В.Г.КРУГЛЮК, суддя Вижницького районного суду


Шевченківський районний суд м. Чернівці викликає Колосінського Юрія Станіславовича за останнім відомим місцем реєстрації в м. Чернівці, вул. Узбецька, 25/8, як відповідача в судове засідання по цивільній справі за позовом ПАТ КБ "Приватбанк” про стягнення заборгованості на 10.00 год. 10 липня 2013 року, за адресою м. Чернівці, вул. Кафедральна, 4, кабінет № 12.
У разі Вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у Вашу відсутність.
С.Є. ДУДАКОВ, суддя Шевченківського районного суду
м. Чернівці


Сторожинецький районний суд Чер­нівецької області викликає, як відповідача Іванюк Світлану Олексіївну, жительку с. Чудей Сторожинецького району Чер­ніве­цької області, в судове засідання у цивільній справі за позовом ПАТ КБ "Приват­банк” до Іванюк Світлани Олек­сіївни про звернення стягнення, на 10 год. 00 хв. 27 червня 2013 року за адресою: м. Сторо­жинець, вул. Чернівецька, 6, кабінет № 5.
У разі неявки в судове засідання, справа буде розглянута у Вашій відсутності.
П. М. ПТАШНИК, суддя Сторожинецького районного суду

Шевченківський районний суд м. Чернівці викликає Кошкер Наталію Миколаївну за останнім відомим місцем реєстрації в м. Чернівці, вул. Черво­ноар­мійська, 45/53, як відповідача в судове засідання по цивільній справі за позовом ПАТ КБ "Приватбанк” про стягнення заборгованості на 10.00 год. 10 липня 2013 року, за адресою м. Чернівці, вул. Кафедральна, 4, кабінет № 12.
У разі Вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у Вашу відсутність.
С.Є. ДУДАКОВ, суддя Шевченківського районного суду м. Чернівці


Шевченківський районний суд м. Чернівці викликає Кошкер Наталію Миколаївну за останнім відомим місцем реєстрації в м. Чернівці, вул. Черво­ноар­мійська, 45/53, як відповідача в судове засідання по цивільній справі за позовом ПАТ КБ "Приватбанк” про стягнення заборгованості на 10.00 год. 10 липня 2013 року, за адресою м. Чернівці, вул. Кафедральна, 4, кабінет № 12.
У разі Вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у Вашу відсутність.
С.Є. ДУДАКОВ, суддя Шевченківського районного суду м. Чернівці


Шевченківський районний суд м.Чернівці викликає Грекул Наталію Євгенівну та Грекула Миколу Володимировича, останнє відоме місце проживання: м.Чернівці, вул.Червоноармійська, буд. 115, кв. №16, як відповідачів у судове засідання по цивільній справі за позовною заявою Курило М.М. до Грекул М.В., Грекул Н.Є., третя особа Шевченківський районний відділ державної міграційної служби України в м.Чернівці про усунення перешкод в користуванні житлом шляхом зняття осіб з реєстрації на 10 год. 00 хв. 10 липня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна, 4, кабінет №5.
У разі неявки в судове засідання відповідачів справу буде розглянуто за їхньої відсутності за наявними матеріалами.
О.Г.ЛІТВІНОВА, суддя Шевченківського районного суду м.Чернівці


Сторожинецький районний суд Чер­нівецької області викликає як відповідача Газінського Сергія Ігоровича, 01.04.1980 р.н., жителя с.Стара Красношора Сторожи­нецького району Чернівецької області, за позовом Газінської Яни Василівни про надання права на виїзд за кордон малолітньої дитини на 09 годину 30 хв. 04 липня 2013 року за адресою: м.Сторожинець, вул. Черні­вецька, 6, кабінет №3.
У разі неявки в судове засідання справа буде розглянута у вашій відсутності.
І.В.ЯКІВЧИК, суддя Сторожинецького районного суду


Шевченківський районний суд м.Чернівці викликає Джандра Юлію Степанівну, останнє відоме місце проживання: м.Чернівці, вул. Кор­дуби, буд. 11, кв.1 а, як відповідача в судове засідання по цивільній справі за позовною заявою ПАТ "ПриватБанк” до Джандри Ю.С. на 11 год. 00 хв. 09 липня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна, 4, кабінет №5.
У разі неявки в судове засідання відповідача Джандри Юлії Степанівни справу буде розглянуто у її відсутності за наявними матеріалами.
О.Г.ЛІТВІНОВА,
суддя Шевченківського районного суду м.Чернівці

Хотинський районний суд Чернівецької області викликає в судове засідання, яке відбудеться 11 липня 2013 року о 10 годині в приміщенні суду за адресою вул.Незалежності, 25а, м.Хотин Чернівецької області, Молдован Марину Василівну, 10.09.1984 року народження, останнє відоме місце проживання с.Крутеньки Хотинського району Чернівецької області в якості відповідача по цивільній справі за позовом ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК” до Галецької Стелли Григорівни, Молдован Марини Василівни про стягнення заборгованості.
О.А.МАРТИНЮК, голова Хотинського районного суду Чернівецької області


Сторожинецький районний суд Чер­нівецької області викликає як відповідача Паська Володимира Олександровича, 26.04.1987 р.н., жителя с.Череш Сторо­жинецького району Чернівецької області, за позовом Татулич Валентини Федорівни про розірвання шлюбу на 10 годину 00 хв. 5 липня 2013 року за адресою: м.Сторо­жинець, вул.Чернівецька, 6, кабінет №3.
У разі вашої неявки в судове засідання справа буде розглянута у вашій відсутності.
І.В.ЯКІВЧИК, суддя Сторожинецького районного суду

Переглядів: 477 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz