НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 25.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 10 » Від кориці з медом не лише худнуть
14:40
Від кориці з медом не лише худнуть
Останнім часом неабиякої популярності набув цей простий рецепт. Гадаємо, напередодні пляжного сезону він зацікавить багатьох читачок. 
Якщо щодня вранці за півгодини до сніданку на голодний шлунок і на ніч перед сном пити заварену окропом суміш меду з корицею, можна знизити вагу. Важливо дотримуватися пропорції, ось традиційний рецепт: 1 частина кориці на 2 частини меду (наприклад, 1 чайна ложка порошку кориці і 2 чайні ложки меду). Залийте корицю склянкою окропу, накрийте і залишіть на 20 хвилин. За цей час кориця настоїться, а напій достатньо охолоне для того, що б додати в нього мед, адже відомо, що в окропі мед втрачає корисні властивості. На дні утвориться досить товстий осад з кориці, його їсти не треба. Увечері випиваєте половину отриманої суміші, а другу половину ставите в холодильник, на ранок. Осад на дні постарайтеся просто не збовтати. Пити такий напій можна протягом кількох місяців щод­ня, за цей час ви, напевно, схуднете. Ви­ко­рис­то­ву­ють мед і корицю і як ліки, тільки вжи­вати їх треба ре­гу­ля­р­но. 
 Для серця: щодня їжте на сніданок бутерброд з пастою з меду і пудри кориці. Це знижує рівень холестерину в артеріях і запобігає інфаркту. Крім того, регулярне вживання меду з корицею покращує дихання і зміцнює м'яз серця.
 Для суглобів: люди, які страждають на артрит, можуть щодня, вранці й ввечері, вживати 1 склянку теплої води з 2 ложками меду і 1 ч.л. кориці. Регулярний прийом виліковує навіть хронічний артрит.
 Для імунітету: щоденне вживання меду і кориці зміцнює захисні функції організму і захищає від бактерій і вірусів. Регулярний прийом меду посилює здатність білих кров'яних тілець боротися з бакте­ріа­льними та вірусними інфек­ціями.
 Для зміцнення волосся: корисно змащувати коріння волосся пастою із суміші розігрітої оливкової олії, 1 ст. ложки меду, 1 ч. ложки кориці перед миттям голови. Нанесіть маску на 15 хвилин, промийте волосся злегка теплою водою. Навіть кількох процедур достатньо для помітного ефекту.
 Для шкіри:  Паста з 3 ст. л. меду і 1 чайної ложки кориці добре лікує юнацькі вугри. Змащувати їх перед сном і змивати вранці теплою водою. За 2 тижні прищі зникнуть повністю.
Переглядів: 459 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz