НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 10 » Вірменський лаваш
14:41
Вірменський лаваш
Вода – 1 склянка
Борошно – 500 г
Масло вершкове – 50 г
Дріжджі сухі – 2 ч. л. з гіркою
Сіль за смаком.
Замісіть тісто, змішавши воду, дріжджі, сіль, розм'якшене вершкове масло і борошно. Дайте добре піднятися. Розділіть на невеликі кульки діаметром 5-6 см, дайте ще раз піднятися. Кожну кульку розкачайте на дуже тонкий млинець (1-2 мм) і смажте на розігрітій сковороді, на великому вогні по 10-15 секунд з кожного боку (нічим сковорідку не змащувати). Як тільки лаваш побілів, пішов бульбашками, переверніть. Не сушіть лаваш, не треба смажити до золотистого кольору. Викладайте готові лаваші між двома доб­ре зволоженими рушниками, так вони мають охолонути. Якщо лаваші не зволожити, вони стануть сухими і будуть ламатися. У готові лаваші можна загорнути різні на­чинки або просто їсти за­мість хліба. 
Смачного!
Переглядів: 383 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz